ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (14)
Cecilia Verifierad kund 10/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Ser fin ut och känns helt ok vid applicering. Tyvärr inte mycket till primer för min hud, efter en kortare arbetsdag utan större ansträngningar hade makeupen lagt sig i porerna och det brukar det aldrig göra på mig. Jag fortsätter med min primer från Jane Iredale och solskydd SPF50 från Carins istället.

5 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att du inte uppnått önskat resultat. Ett tips är att du testar att ta mindre mängd av primern och masserar in den i huden innan du applicerar din foundation. Önskar du vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skinicty.

Anna Verifierad kund 22/07/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ålderstecken

Jättebra primer som ger huden jämn ton och skyddar med solskyddsfaktor. Den har en svag genomskinlig ljusbeige ton som gör att primern kan användas utan makeup om man vill ha en naturlig look. Jag har också använt den under dagen ovanpå foundation för att fräscha upp och ljusa upp, har den alltid med i väskan nu på sommaren. Hoppas att den alltid kommer att finnas i sortimentet!

1 0
Kristi Verifierad kund 02/07/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton

Jag var ganska missnöjd först men märkte sen att man ska inte ta för mycket och inte heller vänta för länge med foundation ifall man ska ha det också. Hade varit perfekt med lite mörkare ton men tillsammans med lite solpuder blir resultatet precis som jag vill ha det. Kommer köpa igen.

1 0
Emelie Verifierad kund 09/06/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Jag är överraskad av hur snyggt detta stick blir på huden. Jag har en känslig hud som tyvärr ofta reagerar på produkter, men denna tolererar jag. Primern är ganska ljus i färgen men lämnar en perfekt-hud-yta som är så fin. Jag använder denna primer utan något ovanpå, eftersom jag gillar lättare täckning. Jag har testat med samma märkes compact foundation ovanpå och det blir superfint på de ställen jag vill ha mer täckning (där jag har permanent rodnad typ hakan och näsvingarna). Jag tror att detta stick fungerar för ljus till mellan ljus hud, men sedan kanske den blir för ljus helt enkelt, brukar ju vara så med fysikaliska filter.

1 0
Caroline Linden Verifierad kund 07/06/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Hej Tycker att den luktar väldigt speciellt. Lite som bensin. Är det meningen att den ska det?

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Physical Filter Primer SPF 50 har inte några tillsatta doftämnen och den får då en mer klinisk doft av de ingredienser som är i produkten. Doften brukar avta efter en stund. Kontakta oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Frida Verifierad kund 17/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud

Tyvärr blev jag missnöjd med denna. Min hud blev torr och jag får inte alls det trevliga lystret som jag annars får av Make the makes andra primers. Sminket satt också sämre ovanpå. Jag använder den nu bara på överläppen pga den höga solskyddsfaktorn, där jag har en tendens att få pigmenteringar. Så kör jag andra primers och solskydd på resten av ansiktet.

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att du inte uppnått önskat resultat. Använd gärna produkter anpassade efter din hudtyp och som tillför mycket fukt innan du applicerar din primer. Önskar du vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skinicty.

Karin Verifierad kund 24/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Har använt denna ensam utan foundation och tycker den är perfekt som vardagsbas tillsammans med concealer! Mycket fin finish!

2 0
Elin Verifierad kund 21/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Älskar den! Använder den mest ensam, men testat med smink också och funkade bra. Favorit i sommar, bara glida över så har man hög spf och lite utjämnad hy ????????

2 0
Malin Verifierad kund 18/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Vilken underbar primer! Smälter på huden och grundar fint innan foundation. Och med spf!!! Wow!

1 0
Emelie Verifierad kund 16/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Tycker att denna primer faktiskt var över förväntan. Upplever att min foundation sitter bättre och ännu bättre med SPF 50. Jag tycker det är svårt att veta hur mycket produkt man ska dra ut över ansiktet och man får använda fingrarna för att dra ut det. Det enda negativa jag har att säga om denna produkt är att jag tycker att det tar längre tid för ens foundation att torka ovanpå primern och då använder inte jag en täckande foundation, samt använder lite produkt utav det. Jag har fått lägga puder där jag normalt sett inte brukar lägga puder i ansiktet. Men annars så är jag supernöjd med denna produkt och jag lär definitivt köra denna till våren och sommaren - antingen som ensam produkt eller under min foundation. Klockren!!

1 0
Karin Verifierad kund 13/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Funkar inte under IT cosmetics CC-kräm! Krämen som visserligen innehåller primer blir kakig och ser hemsk ut. Ska testa den under andra foundations och se hur den blir. Om inte så funkar den bra själv om man bara vill ha spf kanske...

1 0
Rebecca Verifierad kund 13/02/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Gillar konceptet och hur produkten lägger sig på huden. Vill man ha en lätt täckning så räcker det att enbart ha produkten utan något ovanpå. Däremot håller jag med om tidigare recensioner angående doften på produkten. Luktar väldigt kemiskt. Upplever också att den svider lite vid applicering av någon anledning.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillar denna produkt. Tack för feedback angående doft, vi ska kika på de. En anledning till att en produkt svider vid applicering kan vara att huden är yttorr, boosta gärna huden med mycket fukt och näring så hoppas vi att det känns bättre. Önskar du vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skinicty.

Bodil Verifierad kund 09/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Blankhet

Har bara använt denna produkt ett par dagar och gillar den så långt för utom en sak. Den luktar fruktansvärt illa! Starkt kemiskt, som olja och lite härsket. Kan det verkligen vara rätt?! När man applicerat det så försvinner doften, men det Känns äckligt att stryka stiftet över ansiktet.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Physical Filter Primer SPF 50 har inte några tillsatta doftämnen och den får då en mer klinisk/oljig doft av de ingredienser som är i produkten. Men då du beskriver att den doftar härsket önskar vi såklart att se över detta så inget blivit tokigt med produkten du mottagit. Kontakta oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Ulrika Verifierad kund 08/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Fin färg och ''täcker'' porerna bra. Svårt att veta hur mycket produkt man ska använda, alltså hur tjockt lager man behöver för SPF effekt.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det räcker med lätta strykningar och att huden täcks av pigmentet för att få ett fullgott solskydd. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Physical Filter Primer SPF 50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.