ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Sofia Verifierad kund 14/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Blankhet

Man orkar knappt titta på prislappen, men denna produkt har sopat banan av alla serum jag använt. Har testat många olika c vitamin serum men SkinCeutical levererar otroliga produkter. Har tidigare kört på systerprodukten C E Ferulic med fina resultat, men detta är snäppet vassare och passar så mycket bättre min blandhy! Har inte heller reagerat med kliande utslag vilket jag ibland kan göra. Använder 3 droppar på morgonen så produkten håller länge! Serumet har dock en speciell doft (även C E Ferulic), luktar typ rökt? Rökt skinka? Vet inte hur jag ska förklara, men försvinner efter några minuter och inget jag funderar på senare. Helt klart värt det med tanke på resultat. Lyster, jämn hudton. Vill inte vara utan!

8 0
Alexandra Verifierad kund 26/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Fantastiskt serum. Har verkligen gjort under för min hy. Haft envisa pigmentfläckar som verkligen blivit bättre med hjälp av detta serum. Går in fint i huden och doftar inget speciellt.

0 0
Marie Verifierad kund 26/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Så bra!

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Phloretin CF med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.