ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Cecilia Verifierad kund 23/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Wow! Den absolut bästa bus-produkten jag någonsin använt! Lätt att applicera (med vante), en blir direkt brun i en behaglig nyans. Sitter länge, dock absolut inte 2-3 veckor...men typ 1 vecka. Får ett otroligt jämt och fint resultat av denna. Huden blir heller inte kladdig utan känns genast torr, älsk på det!

7 0
Marika Verifierad kund 07/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Helt fantastisk!!! Nu åker alla gamla BUS-stinkande produkter från förr i papperskorgen. Den här luktar helt neutralt, går supersnabbt in i huden och ger en skönt brun färg som funkar även på mig med kall hudton. Den är skumt grön på huden vid applicering, men ingen oro! Underbart även att den är både för ansikte och kropp. OCH inte torkar ut huden som de flesta andra BUS gör. Rekommenderas varmt!!! (köp absolut handsken till för ett härligt jämnt resultat!)

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela pHenomenal 2 - 3 Week Self Tan Lotion med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.