ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Mikaela Verifierad kund 13/09/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Blankhet

Är inte speciellt nöjd med denna produkt. Roligt att det kommer allt fler och fler ekologiska produkter, men denna kommer jag inte köpa igen. Efter ungefär halva dagen har produkten på mig, blivit kakig och fläckig samt lägger sig i linjerna kring ögonen. Inte speciellt smickrande. Kanske lägger sig bättre med en primer under, men det är inget jag använder till vardags.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna concealer inte känts bra för dig. Precis som du nämner kan det vara bra att använda en primer under för att få en bättre hållbarhet under dagen. Det är även viktigt att du har en bra ögoncreme som tillför mycket fukt till ögonområdet för att få en bra grund för din makeup. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Kristin Verifierad kund 19/10/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Otroligt torr concealer som, trots att man värmer den med fingrarna, lägger sig pudrig utanpå huden och sedan samlas i varje litet veck. Funderar på om det är mina torra fingertoppar som stjäl den lilla fukt som finns i concealern innan jag duttar den vidare..? Ska testa lite olika saker men skärper den inte till sig, åker den i soporna. Trist resultat till det priset.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Helt rätt tänkt, PHYTO-PIGMENTS Perfecting Concealer går utmärkt att applicera med fingertopparna, eller med concealerpensel. Tips på passande concealerpensel är Concealer Brush från MAKETHEMAKE. För bästa resultat så applicera gärna en ögoncreme innan din concealer, på sätt så blir din concealer med följsam. Återkom gärna till info@skincity.se om du har några andra funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Perfecting Concealer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.