ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (19)
Malin V Verifierad kund 26/02/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Len och härlig i konsistensen. Tar bort makeup utan problem.

10 0
Ulrika Verifierad kund 03/01/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Älskar denna! Använder den på kvällen som ett första steg i rengöringen. Jag använder inte jättemycket smink men den tar effektivt bort mascara och jag upplever inte alls att den svider i ögonen! Rekommenderar produkten och har köpt igen! Räcker länge!

0 0
Karin Verifierad kund 18/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Denna är så bra! Sminket bara flyter bort och även fast det är en olja så lämnar den inte huden glansig eller fet på något vis. Älskar den!

0 0
Jenny Verifierad kund 09/10/2019

Ingen favorit, har en hel del andra produkter från PC som jag gillar men den här kommer jag inte att köpa igen. Upplever denna som torr mer än oljig i konsistensen.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna produkt inte uppfyllt dina förväntningar. Det är en olja som med fördel används som steg 1 i din rengöringsrutin. Följ sedan upp med en vattenlöslig rengöring som steg 2. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Linda Verifierad kund 18/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Rensar bra.

0 0
Linn Verifierad kund 07/07/2019

Tycker tyvärr inte alls att den tar bort min vattenfasta mascara och den svider i ögonen

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att denna rengöring inte uppfyllt dina förväntningar. En vattenfast mascara behöver oftast lösas upp för att man effektivt ska kunna avlägsna den. Ett tips är att du fuktar en bomullspad och adderar lite olja på paden, låt sedan den verka mot dina fransar någon minut och svep sedan bort din mascara då kommer du effektivt få bort den. Önskar du vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Olivia Verifierad kund 22/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Har använt denna direkt på torr hy som precleanse. Den får bort smink bra. Dock svider den som tusan i ögonen, även fast jag undvikit ögonområdet helt vid rengöringen. För mig med känsliga ögon blev det outhärdligt. Rekommenderar inte produkten och kommer inte att köpa den igen.

2 0
Svar från

Elin P Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att du inte trivdes med denna rengöring. Perfect cleansing oil kan användas för att avlägsna ögonmakeup, dock vid känslighet kring ögonen rekommenderar vi gärna en separat ögonmakeup-rengöring. Kontakta oss för rådgivning så guidar vi dig mer än gärna. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Annie Verifierad kund 20/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Älskar!! Tar verkligen bort sminket enkelt och utan att irritera huden på något sätt. Dock inget till ögonen då det svider, men använder en lämplig borttagning för det.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att denna rengöring känns bra för dig. För att motverka att det svider i ögonen är det viktigt att du först applicerar oljan på torr hy och arbetar in i ca 1 minut. Därefter emulgerar du upp oljan med vatten. Emulgeras olja upp ordentligt blir den även lättare att avlägsna. Hälsningar, Kundrelationer / Skincity.

Lisa Verifierad kund 28/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Använder denna som precleanse innan min vanliga rengöring från PC de dagar jag har sminkat mig. Var först osäker på om en oljerengöring skulle passa min blandhy men den passar alldeles utmärkt! Upplever att allt smink ''smälter'' bort och att rengöringen blir mycket mer grundlig. Rekommenderar den här produkten till de som vill lägga till en precleanse i sin hudvårdsrutin och även till dem med lite känslig hy.

3 0
Julia Verifierad kund 18/01/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Acne Blankhet

Gillar konsistensen och att den kommer i en pump! Den avlägsnar enkelt ens vattenfasta smink och är perfekt som precleanse. Dessutom är den dryg! Däremot ogillar jag lukten på denna fastän den är oparfymerad... Den största nackdelen med denna olja är att den svider väääldigt mycket vid kontakt vid ögonen och det kan hålla sig kvar en stund efter rengöringen, fastän den inte ens använts vid ögonområdet. Trots det gillar jag denna väldigt mycket och tycker att ansiktet känns lent och mjukt efteråt. Jag kommer dock förmodligen leta upp en bättre olja för mina känsliga ögon när denna tar slut!

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! För att motverka att det svider i ögonen är det viktigt att du först applicerar oljan på torr hy och arbetar in i ca 1 minut. Därefter emulgerar du upp oljan med vatten. Viktigt att du blundar och inte gnuggar oljan för hårt kring ögonområdet. Ett extra tips jag önskar att ge dig är att du avlägsnar din rengöringsolja med en face sponge. En face sponge kommer lättare avlägsna sin rengöringsolja (oavsett märke) på ett skonsamt sätt. För vidare tips är du varmt välkommen att återkomma till oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Maria Verifierad kund 27/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar

Tänkte använda den som en pre cleanser först, men slutade med att jag använder den som ensam rengöring. Den återfuktar, är mild & lugnande och lämnar inget smink kvar (helt ren bomullspad när man tar ansiktsvatten efter). Passar känslig hud och speciellt om man är torr/yttorr. Passar även er som använder rätt mycket smink & produkter går bra att blanda med andra märker pga är så mild.

0 0
Jossan Verifierad kund 01/11/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

PC är ett av mina favoritmärken. Denna rengöringsolja är riktigt bra o har en snygg o praktisk förpackning. Använder den som steg ett i min rengöring. Föredrar denna framför Dermalogicas två precleansers.

2 0
Mel Verifierad kund 02/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Underbar rengöringsolja som passar perfekt för en double cleanse! Dock svider det om man får produkten i ögonen så en separat ögonmakeupsbortagning är att rekommendera. Men annars återfuktar produkten huden fint och min känsliga, torra hud har inte sagt ifrån på något sätt alls.

0 0
Isabelle Verifierad kund 22/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne Blankhet

Gillar verkligen min nya rengöringsrutin som sker i två steg och inleds med denna. Huden känns så ren och fräsch efteråt utan att strama. Har använt den 3,5 vecka nu och det enda negativa är att den svider i ögonen och får dem att tåras länge efteråt, varje gång jag använt den till att ta bort min vattenfasta mascara. (Sminkar mig inte varje dag men om jag gör det har jag alltid vattenfast mascara). Kommer trots det köpa den igen när den tar slut!

1 0
Nikita Verifierad kund 09/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Acne

Bra precleanse som tar bort envist smink och mascara. Använder den på kvällen för att tvätta bort smink och fortsätter sedan med den vanliga rengöringen. Gillar att den inte är parfymerad = luktar inget.

4 0
Frida Verifierad kund 23/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

VÄRLDENS bästa sminkborttagningsprodukt, kommer aldrig sluta köpa, tar lätt bort mitt vattenfasta marskara och rengör på djupet utan att torka ut.

3 0
Maria Verifierad kund 19/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Den här är sååå bra! När jag började använda den här som en precleanse morgon och kväll i kombination med min vanliga rengöring från PC så blev min hy ännu bättre! Jag upplever att jag får en grundligare rengöring och min yttorrhet har minskat. Kommer att fortsätta köpa denna.

3 0
E-M Verifierad kund 28/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud

Suverän rengöringsolja. Tar bort sminket ordentligt utan att lämna någon oljig hinna efteråt.

1 0
Emma Verifierad kund 26/02/2018

Helt okej rengöring men inte alls lik andra oljerengöringar jag testat, utan blir mjölkig när den blandas med vatten. Om man har torr hy är denna inte det bästa utan föredrar en krämig eller oljig tvätt.

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Perfect Cleansing Oil med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.