ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Sofia Verifierad kund 03/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Fick hem den idag, la den efter min serum (Codage nr3) konsistensen är närmare gel-form. Huden känns en aning klibbig efter 6h och känns som att huden ej andas (nästan som att man har svettats). Är medveten om att man ska ge ny hudprodukt tid ett par månader men svårt att se hur denna klibb/känsla ska försvinna. Vill inte sluta med serum under heller då jag har torr hy. Känns lite som bortkastade pengar tyvärr, inte billig direkt.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Peptide21 Lift & Firm Moisturizer är en väldigt dryg creme och det är lätt att man råkar ta för mycket. Låt ditt serum få absorberas en liten stund och följ sedan upp med ca en ärtas storlek av cremen och massera in ordentligt, detta tror jag kommer göra så du trivs bättre med din nya creme. Hälsningar,Kundrelationer/skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Peptide21 Lift & Firm Moisturizer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.