ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (10)
Cathrin Verifierad kund 13/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Så underbar concealer som sjunker in bra i huden utan att creasa eller lägga sig i några veck/linjer. Den återfuktar och täcker mörka ringar på ett magiskt sätt. Kommer köpa denna igen när min tar slut.

10 0
Sofie Verifierad kund 24/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken Finnar & plitor

Helt okej, men skulle inte rekommendera den då den gärna la sig i de härliga små kråksparkar en har som 30+ den tog slut extremt snabbt också vilket var väldigt tråkigt. Använder annars serum-concealern från bareminerals och kommer fortsätta med den.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Peptide perfecting concealer ger en lätt till medel täckning. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med ditt val av concealer. Det är viktigt att din hud är väl återfuktad och att du applicerar rätt mängd för att du ska få ett jämnare och ett mer hållbart resultat. Du får mer än gärna kontakta oss på info@skincity.se så hjälper vi dig på bästa sätt för att du ska uppnå det resultat du önskar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Madeleine Verifierad kund 07/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton

Äntligen har jag hittat en concealer som håller hela dagen utan att lägga sig i linjerna

1 0
Marla Verifierad kund 20/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Gillade väldigt mycket resultatet av denna. Såg naturligt och osminkat ut och såg inte lika mörk ut under ögonen. Kändes även återfuktande. Har dock fått sluta använda den, för varje gång jag har sminkat mig med denna så rinner mina ögon och när jag blundar så svider det ganska rejält i ögonen. Jättesynd, för som sagt himla fin och naturlig på huden.

2 0
Victoria Verifierad kund 01/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Super skön concealer! Tycker ofta att concealer sätter sig som en kaka och smular på mig men denna känns så bra på huden och täcker fint.

0 0
Saga Verifierad kund 24/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Så fin concealer till ögonen! Extremt lätt att blanda in i huden vilket jag ofta tycker är ett problem med concealers, lämnar inga kanter. Helt magisk att ljusa upp under ögonen med illuminating balm under, så bra kombo!!

1 0
Sara Verifierad kund 13/09/2019

Tja, funkar säkert fint på dem som inte behöver så mycket täckning. Har en uppljusande effekt men inte mer. Gillar inte heller utformningen av concealern, inte speciellt greppvänlig.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Peptide perfecting concealer har en uppljusande effekt på mörka ringar och ger en lätt till medel täckning. Önskar du en högre täckning kan vi istället rekommendera Ceramide Elastic Concealer från samma märke. Tveka aldrig att kontakta oss via chatt, mail eller telefon om du önskar vidare guidning. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Emelie Verifierad kund 23/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Acne

Hade höga förväntningar på produkten, vilka tyvärr inte infriades helt och hållet. Det positiva är att den är lättarbetad och väldigt lystergivande. Dock lägger den sig snabbt i vecken under ögonen och sitter ej längre på plats efter bara några ynka timmar på mig. Finns concealers som är betydligt mer prisvärda i mitt tycke!

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att Peptide Perfecting Concealer inte kändes bra för dig. För att undvika att produkten lägger sig i linjer, applicera en fuktgivande ögoncreme likt Hydrating Eye Complex från Exuviance under. För oss är det viktigt att du ska känna dig nöjd med din concealer från Makethemake. Kontakta oss på kundrelationer, så hjälper vi dig vidare! Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Anna Verifierad kund 20/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Acne Blankhet

Superfin konsistens och bra applikator. Tyvärr gul i tonen på mig, även om N2 skall vara åt det rosa hållet/kall ton.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att nyansen inte känns helt rätt i Peptide Perfecting Concealer. För oss är det viktigt att du ska känna dig nöjd med din concealer från Makethemake. Kontakta oss på kundrelationer, så hjälper vi dig vidare! Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Linnéa Verifierad kund 05/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar

Helt fantastisk concealer. Täcker mörka ringar, medans den känns återfuktande och behaglig. Man ser genast pigg och fräsch ut med hjälp av denna! Otroligt dryg dessutom.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Peptide Perfecting Concealer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.