ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Cathrin Verifierad kund 13/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Så underbar concealer som sjunker in bra i huden utan att creasa eller lägga sig i några veck/linjer. Den återfuktar och täcker mörka ringar på ett magiskt sätt. Kommer köpa denna igen när min tar slut.

8 0
Sara Verifierad kund 13/09/2019

Tja, funkar säkert fint på dem som inte behöver så mycket täckning. Har en uppljusande effekt men inte mer. Gillar inte heller utformningen av concealern, inte speciellt greppvänlig.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Peptide perfecting concealer har en uppljusande effekt på mörka ringar och ger en lätt till medel täckning. Önskar du en högre täckning kan vi istället rekommendera Ceramide Elastic Concealer från samma märke. Tveka aldrig att kontakta oss via chatt, mail eller telefon om du önskar vidare guidning. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Emelie Verifierad kund 23/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Acne

Hade höga förväntningar på produkten, vilka tyvärr inte infriades helt och hållet. Det positiva är att den är lättarbetad och väldigt lystergivande. Dock lägger den sig snabbt i vecken under ögonen och sitter ej längre på plats efter bara några ynka timmar på mig. Finns concealers som är betydligt mer prisvärda i mitt tycke!

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att Peptide Perfecting Concealer inte kändes bra för dig. För att undvika att produkten lägger sig i linjer, applicera en fuktgivande ögoncreme likt Hydrating Eye Complex från Exuviance under. För oss är det viktigt att du ska känna dig nöjd med din concealer från Makethemake. Kontakta oss på kundrelationer, så hjälper vi dig vidare! Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Anna Verifierad kund 20/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Acne Blankhet

Superfin konsistens och bra applikator. Tyvärr gul i tonen på mig, även om N2 skall vara åt det rosa hållet/kall ton.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att nyansen inte känns helt rätt i Peptide Perfecting Concealer. För oss är det viktigt att du ska känna dig nöjd med din concealer från Makethemake. Kontakta oss på kundrelationer, så hjälper vi dig vidare! Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Linnéa Verifierad kund 05/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar

Helt fantastisk concealer. Täcker mörka ringar, medans den känns återfuktande och behaglig. Man ser genast pigg och fräsch ut med hjälp av denna! Otroligt dryg dessutom.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Peptide Perfecting Concealer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.