ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Malin Verifierad kund 01/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Jag har använt den nu i 4 månader men efter ca 1 månad tyckte jag att jag såg piggare ut runt ögonen. Väldigt subtil skillnad, men tillräckligt för att jag kommer köpa den igen. Tanken var att ha den som ett serum vilket jag också har, men jag har övergått till att ha den som min huvudsakliga ögonkräm.

5 0
Maria Verifierad kund 25/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor Acne Blankhet

Har stora besvär med extremt torra ögonlock och huden kring ögonen som efter tvätt blir helt illrött. Som värst kan jag dra bort tunna hudflagor och huden är stram, detta går i skov. Började använda denna som ögonkräm och den är helt fantastisk! Det har tagit bort mina problem till 80%! Märker direkt om jag missar använda serumet. Man känner skillnad från första användningen när hudens hudbarriär är trasig, dagen efter är det betydligt bättre. Kommer aldrig sluta med detta serum!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Peptide Booster med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.