ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Malin Verifierad kund 01/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Jag har använt den nu i 4 månader men efter ca 1 månad tyckte jag att jag såg piggare ut runt ögonen. Väldigt subtil skillnad, men tillräckligt för att jag kommer köpa den igen. Tanken var att ha den som ett serum vilket jag också har, men jag har övergått till att ha den som min huvudsakliga ögonkräm.

9 0
Susanna Verifierad kund 28/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Hej jag har just köpt den här, men jag är osäker när det gäller runt ögon ska man lägga den som man gör med ögonkrämen? Eller även nära ögat?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Denna går att applicera närmare ögonområdet. Applicera Peptide Booster upp till ögonbenet över och under ögat innan du följer upp med din ögoncreme. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Louise Verifierad kund 08/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Den här är fantastisk. Tillsammans med Aha-lotion från Paulas choice så ser jag att fina linjer minskat och jag har en bättre hudstruktur. Kommer definitivt att köpa den här igen och igen.

0 0
Heidi Verifierad kund 23/01/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Huden har blivit fastare runt ögonen. Använder detta serum tillsammans med 10 % niacinamide booster. Använt några veckor nu. Grymma produkter !!!

1 0
Sandee Verifierad kund 03/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken

Köpte denna när jag började märka att min hud tappat i fasthet. Redan efter ett par veckor märkte jag markant skillnad, jättenöjd med resultatet. Den har också hjälpt med fina linjer runt ögonen. Har väldigt känslig och tunn hy och den här har inte gett mig några av de problem (svidande känsla, rodnad etc) som andra produkter med väldigt aktiva ingredienser kan göra. Jag tar 2-3 droppar av boostern i mitt återfuktande serum och det har funkat fint. Rekommenderas!

2 0
Sarah Löfqvist Verifierad kund 19/10/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Jag är inte så nöjd med denna booster. Hade förväntat mig större skillnad vid användning.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att du inte fått det resultat du önskar. Det är viktigt att man har tålamod med produkterna då huden är ett levande organ och det tar tid för huden att vänja sig och ställa om sig. Varje hud är unik och har även olika förutsättningar så kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så ser vi över din rutin för att du ska uppnå de resultat du önskar. Hälsningar, Kundrelationer/Skinciy.

Maria Verifierad kund 25/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor Acne Blankhet

Har stora besvär med extremt torra ögonlock och huden kring ögonen som efter tvätt blir helt illrött. Som värst kan jag dra bort tunna hudflagor och huden är stram, detta går i skov. Började använda denna som ögonkräm och den är helt fantastisk! Det har tagit bort mina problem till 80%! Märker direkt om jag missar använda serumet. Man känner skillnad från första användningen när hudens hudbarriär är trasig, dagen efter är det betydligt bättre. Kommer aldrig sluta med detta serum!

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Peptide Booster med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.