ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (20)
E Verifierad kund 08/03/2018

Härligt rivig utan att reta upp huden. Känns återfuktande. Plus för att kornen blir som en lotion när man fuktar upp den. Doftar ljuvligt!

6 0
Jenny Verifierad kund 09/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Denna var rätt bra vill jag då säga. Passa min hud. De negativa med denna är att den liksom mögla.. och då hade jag den inte länge ... som en annan också skrev .. rätt klumpig och så litet hål så det blir lätt stopp i den .. så nu letar ja efter en annan liknande som matchar Paul Choice

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Då det är en ekologisk produkt så håller den öppen i 6 månader. Du får gärna återkomma till oss om det är så att den blivit dålig, så kikar vi på det. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Frida Verifierad kund 01/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Bästa peelingen!! Ganska rivig peeling som inte irriterar huden. Huden blir otroligt len efter att ha använt denna och min känsliga hud älskar den!

0 0
Sussie Verifierad kund 27/09/2019
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Bästa peelingen hittills. Fortsätter att köpa den om och om igen.Då den fungerar super bra.Jag känner mig fin och ren och fräsch och återfuktad efteråt.Använder den 2 ggr/vecka då jag använder syra dem andra dagarna.Finns absolut ingen anledning att byta den

0 0
Saga Verifierad kund 24/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Fantastisk produkt, perfekt när man är yttorr! Använder för att min hud ska bli extra len och fin. Enda problemet är att förpackningen och konsistensen inte går ihop, förvarar min tub upp och ner, sen måste jag skaka tuben innan användning.

0 0
Victoria Verifierad kund 09/08/2019

Love it! Alltså vilken peeling, även för mig med känslig hud och en historik av PD som gör att man inte vill ha starka peelingar i sin rutin, men denna, känns härlig, gör jobbet och är väldigt skonsam :) Köper helt klart igen.

0 0
Emilie Verifierad kund 08/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Gillar peelingen och vad den gör men är dock besviken på att varje gång jag trycker ut lite produkt - trycker försiktigt - så rinner det ut jättemycket olja. Det går åt mycket av produkten vilket känns som att man kastar bort pengar faktiskt.

0 0
Lovisa Verifierad kund 13/06/2019

Vet inte om det var något fel på min produkt eller om den ska lukta konstigt, men min luktade fruktansvärt illa när den kom ut ur tuben. Luktade spya! Dock så var lukten inte kvar efter att man hade använt produkten. Däremot var effekten bra, brukar bli fuktfattig på en gång när jag använder olika renande produkter i ansiktet och måste återfukta på en gång. Man blev mjuk i ansiktet och kändes som man inte behövde en återfuktningskräm på en gång.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Hur man upplever dofter är individuellt från person till person men givetvis ska inte denna exfoliering dofta som du beskriver den. Jag misstänker att något blivit tokigt med din mottagna Papaya Peeling. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Aleksandra Verifierad kund 17/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken Finnar & plitor

Älskar verkligen denna! Huden känns så mjuk och fantastisk efteråt och jag tycker att porerna ser mindre ut dagen efter.

0 0
Lotta Verifierad kund 04/04/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Älskar denna! Passar perfekt till min torra och känsliga hy. Denna känns återfuktandes och doftar gott.

0 0
Emma Verifierad kund 15/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Den här masken har snabbt blivit en favorit i mitt badrumsskåp! Skrubbar bort alla orenheter och doftar fantastiskt fräscht och gott. Gillar känslan av att man skrubbar den på torr hy så det river till, sen tillsätta lite vatten och så förvandlas den till en skön lotion. Min hy blir len, mjuk och slät av den här. Den torkar inte ut eller irriterar, utan man känner sig bara fräsch och ren! Love it.

1 0
Kristin Verifierad kund 13/02/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Superskön vardagspeeling i olja som både skrubbar med korn och enzymer. Ger superfräsch känsla och torkar inte ut. Extra grymt att Maria Åkerberg även har de flesta produkterna i småförpackningar. Perfekt för att testa nytt, för resan, eller bara för att man kanske inte använder upp allt inom 6 månader, vilket är bäst före för öppnade, helt ekologiska produkter.

1 0
Malin Verifierad kund 13/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Denna peeling är så otroligt trevlig! Man känner sig babylen efter användning och inte alls torr eller stram. Detta har blivit ett måste i mitt badrumsskåp!

1 0
Mischa Verifierad kund 03/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Jag har väldigt känslig hy och denna produkt fick min hy inte att reagera alls! Mild, luktar fint, bra för känslig hy. Denna produkt kan även de med känslig hy använda flera gånger om veckan. Skulle absolut rekommendera till någon med känslig hy som jag har. Man dock behöver något lite starkare då och då.

2 0
Lovisa Verifierad kund 06/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Halloj! Min hy brukar variera väldigt mycket, största problemet är porer, vidgade porer kring näsan och hakan samt finnar som kan ploppa upp periodvis kring hakan, munnen, kinderna och pannan. Har använt denna produkt i tre dagar. Har märkt skillnad efter varje tvätt. Hyn känns SÅ ren, mina porer är BETYDLIGT mindre, i princip borta. Och de finnar jag hade har torkat bort helt, endast små märken kvar och de är alltså efter tre dagars användning -under dessutom en stressig period pgr av flytt. Supernöjd!

2 0
Lisa Verifierad kund 09/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar

Bästa peelingen EVER! Mycket riv som verkligen hjälper att öppna och tömma porerna utan att irritera. Glöm ej skaka om tuben innan användning då oljan gärn skiktar sig annars

3 0
Madde Verifierad kund 28/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Vet inte vad det är för mirakelprodukt, men har använt den två gånger och ärren i ansiktet har blekta nått enormt och hela huden ser frisk ut! Lukten är skarp men överkomlig och är man bara varsam när man trycker på tuben behöver man inte ha mask överallt:)

1 0
My Verifierad kund 25/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Bästa skrubben!

0 0
Emelie Verifierad kund 18/05/2018

Känns bra mot huden, luktar gott och efteråt är huden mjuk, len och får ett fint glow! Lite rinnig i konsistens, men det varnar de också för på förpackningen. Gillar starkt!

5 0
Diana Verifierad kund 18/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Jättebra och dryg peeling som gör det den ska men ändå är mild och doftar fräscht.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Papaya Peeling med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.