ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Sarah Verifierad kund 10/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

En väldigt behaglig peeling som lämnar huden mjuk och med en fin lyster. Hade förut Dermalogicas gentle cream exfoliant men denna från Elemis passar enligt mig bättre om man har tendens till rodnad och känslig hud.

8 0
Erika Verifierad kund 05/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Kan verkligen rekommendera! Gillar allt med denna peeling. Känns inte på huden och skapar aldrig någon irritation. Upplever att min hy blivit klarare. Använder denna i 15 minuter 1-2 ggr/veckan. Använder även Dermalogica Microfoliant och upplever att Elemis är bättre för en känslig hy. Blir otroligt len direkt efteråt.

0 0
Veronica Verifierad kund 12/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Finns ingen produkt som luktar så gott som denna! Helst magisk och man förflyttas direkt till en exotisk ö långt bort i fjärran. Absolut inte söt syntetisk lukt utan luktar precis som ätmogen papaya och ananas. Jag har perioral dermatit samt hormonella problem på haka och käklinje. Tyvärr går de två väldigt emot varandra i vilka produkter man behöver men där måste alltid pdn vinna för att det inte ska bli värre. Jag har testat allt ifrån dermalogica och exuviance i olika styrkor men för en känslig hud är denna absolut bäst. Ingen irritation alls och huden blir inte rosa efter som jag upplever med annat. Kommer aldrig köpa något annan peeling, är inne på tredje förpackningen nu.

1 0
Hanna Verifierad kund 25/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Acne

Har använt denna peeling under tiden jag haft problem med måttlig acne och även nu under tiden då jag behandlas med isotretionin för mitt hudtillstånd. Den fungerar alldeles utmärkt eftersom peelingen är väldigt snäll för hyn och inte torkar ut eller irriterar den. Rekommenderar starkt.

2 0
Michelle Verifierad kund 23/05/2019

Härligt peeling. Väldigt snäll mot huden och gör en väldigt len. Tycker inte den sticker något som andra enzym peelingar kan göra. Doftar gott!

2 0
Emelie Verifierad kund 29/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Helt underbar! Får en fin lyster efter att jag använt denna.

3 0
Alexandra Verifierad kund 09/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Acne

Skön, behaglig och effektiv peeling! Jag brukar ta bort det sista med en mjuk, blöt handduk och huden blir så len och skön efteråt. Tycker att den passar bra för mig som har finnar, den sticker eller irriterar inte över huvud taget.

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Papaya Enzyme Peel med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.