ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (48)
Patricia Verifierad kund 13/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Fantastiskt bra nattkräm! Kommer aldrig byta... Det enda negativa är förpackningen då det är svårt att veta när den är påväg och ta slut.

27 0
Kajsa Verifierad kund 29/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Härlig nattkräm som känns återfuktande och svalkande, går in i huden snabbt, känner mig mjuk och lugnad i huden på morgonen.

1 0
Amanda Verifierad kund 27/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Bästa krämen! Luktar gott, märks att den gör skillnad (kanske lite tidigt att säga egentligen men den är underbar) och dryg som tusan!

0 0
Jennie Verifierad kund 04/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud

Så återfuktande, huden känns fantastisk dagen efter! Men kan tyvärr inte använda den då den är på tok för starkt parfymerad för mig.

1 0
Hanna Verifierad kund 25/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ålderstecken Finnar & plitor

Lättsam produkt som går snabbt in i huden och lämnar en fräsch känsla och återfuktar. Är otroligt nöjd med denna nattkräm.

1 0
Pats Verifierad kund 16/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Nu har jag använt upp en förpackning av denna och kan tyvärr inte säga att den gjorde någon särskilt för min hud. Varken till eller från. Den har inte haft någon effekt på min yttorrhet, linjer eller pigmentfläckar/ojämnhet utan högst tillfällig gett fukt. Har använt Exuviance serum, fuktpads och ansiktsmasker vilket jag varit mycket nöjd med men inser att det är riktigt svårt att hitta en bra dag/nattcreme som man känner sig nöjd med. Jag letar ständigt efter en verklig fuktbomb som arbetar på djupet och inte enbart lägger sig på ytan.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att Evening Restorative Complex inte uppfyllt dina förväntningar. Jättebra att du använder serum under din creme för att arbeta mer djupgående. Ett tips är att du exfolierar huden 1-2 gånger i veckan för att hjälpa dina dagliga produkter att absorberas mer djupgående. Vi finns här för att guida dig så tveka inte att kontakta oss via chatt, mail eller telefon så ser vi gärna över din huds tillstånd samt din nuvarande hudvårdsrutin för att optimera ditt resultat. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Susanna Verifierad kund 07/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Kan denna nattkräm kombineras med en rutin från Skincity Skincare? Jag har yttorr, blandad hud med en del fina linjer och är inte helt nöjd med 24h Light emulsion.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det går bra. Kontakta gärna oss via chatt, telefon eller mail om du önskar vidare råd. Hälsningar, Kundrelationer /Skincity.

Amanda Verifierad kund 28/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Acne

ÄLSKAR denna totalt, magi! Hyn har blivit flawless på bara 2 veckor tack vare exuviance serien!!

0 0
IDA Verifierad kund 04/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Jag köpte denna efter att ha läst alla bra recensioner, och jag ångrar inte mitt beslut! Denna krämen förtjänar all ära! Återfuktar under natten och när man vaknar på morgonen känns huden ny och redo för en till dag. Jag hade under en period fått mer finnar och jag tycker krämen har hjälp till att förbättra detta.

3 0
Alva Verifierad kund 27/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

En redan hyllad kräm, men den förtjänar all beröm. Känns lugnande och återfuktande på huden. Jag får ofta utbrott i form av finnar av nya krämer, men har inte fått en enda finne av denna. Den har istället reducerat alla knottror jag haft i pannan och har nu en slät och fin hy.

2 0
Lejla Verifierad kund 16/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Jag älskar den här produkten! Luktar gott, sjunker snabbt in i huden och ger massor med fukt! Upplever att den även jämnar ut min hy och ger lyster. Har känslig hud som lätt kan bli röd och irriterad, men den klarade den här nattcremen! Topp-produkt!

0 0
Christel Verifierad kund 12/11/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Doftar jättegott men ingen woaw-produkt för mig. Inte dålig mer... otillräcklig. Längtade efter 2-3 användningar tillbaka till Neostratas Cellular Restoration.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Evening Restorative Complex är en creme som är mer framtagen för an kombinerad hud. Om du upplever att huden är torr och i behov av mycket fukt och näring skulle jag istället rekommendera att du ser över Ultra Restorative Creme som är en fylligare creme. Vi finns här för att guida dig vidare så tveka aldrig att kontanta oss om du har några funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Erica Verifierad kund 02/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Jättebra nattkräm som gjort underverk för min yttorrhet vintertid. Upplever också att huden har blivit jämnare.

0 0
Sandra Verifierad kund 02/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Ålderstecken

Inte tillräckligt återfuktande för min hy

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Evening restorative complex ger fin fukt och näring till huden men har du en torr hy så kan jag istället tipsa dig om Ultra Restorative Creme vilket är en fyllig, ultra-mjukgörande 24h-creme. Kontakta gärna oss via chatt, telefon eller mail om du önskar vidare råd. Hälsningar, Kundrelationer /Skincity.Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Denyz Verifierad kund 30/10/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Helt underbar! Jämnar ut huden och minskar mina porer. Räcker väldigt länge också!

1 0
Caroline Verifierad kund 30/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Acne

Helt Fantastisk!! Slätar ut huden , minskar porerna och minskar även mina akneutbrott! Kommer inte byta ut denna på ett bra tag! Luktar även supergott.

0 0
may-britt galley Verifierad kund 19/09/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

För de som har svårt och ser vad som finns kvar och när det blir tomt. Håll det upp mot ljuset från lampan Då ser du tydligt innehållet.

8 0
Jenny Verifierad kund 20/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur

Kommer alltid tillbaka till den här nattcremen, det är något magiskt med den. Återfuktar hyn, vaknar med en bättre (i mitt fall en lugnare, jämnare och med färre/mindre finnar om det är den tiden i månaden) hy och den doftar ljuvligt!

0 0
susanne Verifierad kund 10/07/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

fantastisk kräm ,vill aldrig mer ha någon annan . dryg o håller ett par månader vid normalt användande

3 0
Emilie Verifierad kund 08/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Bästa nattkrämen jag har använt, jag har märkt av en bättre hudstruktur i min hy. Använt den i ett år nu och den förblir min enda nattkräm.

1 0
- Verifierad kund 20/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ojämn hudton Finnar & plitor

Använder den som nattkräm när jag behöver extra fukt. Tycker att den ibland kan lägga sig som en hinna på huden, men upplever att den sjunker in bättre om huden är fuktig med någon återfuktande spray eller serum. Den känns lugnande och har inte gett mig några finnar.

1 0
Allexandra Verifierad kund 17/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken Finnar & plitor

Väldigt lätt och skön nattkräm. Återfuktar bra, blir inte fet i hyn, den går in på djupet. Den har en behaglig doft!

1 0
Johanna Verifierad kund 24/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Är nöjd med vad nattkrämen gör med min hud. Kan jag använda denna även på sommaren när jag vistas mycket i solen? Eller rekomenderar ni någon annan utan syror just under sommarhalvåret?

0 0
Svar från

Elin P Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att du trivs med Evening restorative complex och dess effekter. Cremen innehåller PHA-syror som inte gör huden lika solkänslig som andra syror. Dock rekommenderas alltid att applicera SPF som sista steg dagtid. Kontakta oss gärna på kundrelationer så hjälper vi dig att se över din sommar-hudvårdsrutin. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Stina Hufhult Verifierad kund 18/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Världens bästa nattcreme! Längtar under hela dagen för att tvätta ansiktet och få smörja in mig. Kan även ibland lägga på extra så det blir som en mask under natten. Vaknar mjuk och len som en bebisrumpa!

2 0
Marika Verifierad kund 26/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Nattkrämen är ett bra komplement till resten av Exuviance produkter. Om huden är i behov av en extra boost brukar jag placera ett tjockare lager över natten som en mask och det gör verkligen underverk på huden!

2 0
Yvonne Verifierad kund 02/02/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken

Behövde en bra nattkräm och köpte denna för att den låg som bästsäljande. Kan verkligen förstå varför nu när jag använt den nån månad. Fantastiskt bra nattkräm! Älskar den. Kommer troligen aldrig att byta!

0 0
Mikaela Verifierad kund 26/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud

Kan man använda denna tillsammans med Paulas choice Bha-syra? :)

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Vi rekommenderar att man håller sig till samma märke i den mån det går, och detta framförallt när produkterna innehåller syror. Denna nattcreme innehåller lite PHA syra så det är inte helt optimalt att kombinera denna med BHA syra från Paulas Choice. Kontakta gärna oss via chatt, telefon eller mail så hjälper vi dig vidare med en nattcreme som passar dig. Hälsningar, Kundrelationer /Skincity.

Marika Verifierad kund 23/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Härlig nattcreme som känns otroligt fräsch. Doftar helt underbar kaktus!

1 0
Johanna Verifierad kund 28/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer

Älskar den här cremen. Jag har provat många olika nattcremer som jag då tyckt varit helt okej, Men när jag provade den här så förstod jag hur det verkligen skulle kännas. Min hud älskar den. Jag blir direkt återfuktad och huden blir väldigtr mjuk. Mjukheten håller i sig hela nästa dag. Något stark doft, men samtidigt luktar det ju gott.

0 0
Matilda Verifierad kund 10/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Acne

Har tidigare haft svår akne, började äta Roaccutan och i samband med det bytte jag ut hela min hudvårdsserie mot produkter från Exuviance, bl.a. denna nattkräm. Ända sedan dess har min hy varit fullkomligt flawless och jag får ofta komplimanger för att jag har så frisk hy! Älskar ALLT från Exuviance! För cirka ett halvår sedan började jag använda Clarins och Origins istället, då jag hade använt Exuviance väldigt, väldigt länge och blev liksom sugen på att testa något nytt. Big mistake! Aknen kom tillbaka som ett brev på posten och blommade verkligen ut med stora bölder. Återgick då till min gamla vanliga rutin med enbart Exuviance, aknen försvann och nu är min hy lika flawless och frisk igen! Av aknen ses inte ett endaste spår! Det jag gillar med denna nattkräm är att jag vaknar återfuktad och framförallt med en oerhört jämn hudton. Inga röda partier, inga torra fläckar, inga finnar eller plitor. Huden känns verkligen återfuktad och balanserad av denna nattkräm. Älskar också att den kommer i en fräsch och smidig pumpflaska!

6 0
Jenny Verifierad kund 04/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Älskar denna!!! Men pumpen har gått sönder på min flaska och det är produkt kvar som är omöjlig att få ut vilket känns tråkigt med tanke på priset.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att denna creme känns bra för dig. Beklagar verkligen att pumpen gått sönder..Återkom gärna till oss via mail så hjälper vi dig gärna vidare att se över produkten, info@skincity.se. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Elina Rosén Verifierad kund 04/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Finnar & plitor Acne Blankhet

Luktar jätte gott o sjunker bra in i huden. Använder akne medicin och har en c vitamin kräm som blandar i denna så svårt att veta vad denna kräm gör själv. Men torkar inte ut huden o känns fräsch o återfuktande.

2 0
Eva Verifierad kund 06/10/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Helt underbar natt kräm. Luktar gott och återfuktar bra. En favorit

1 0
MALIN Verifierad kund 18/09/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Denna creme är en lifesaver! När torrheten smyger sig på eller när de trötta linjerna känns grövre så är denna ett måste. Den kan ibland ge för mycket näring och ge nån plita men då använder jag den mindre, tex som en nattmask annars är den THE product att använda ombord på flyget (givetvis osminkad och ej i solen). Konsistens och doft är ett plus precis som priset! Ett måste på badrumshyllan.

2 0
Linnea Verifierad kund 21/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Blankhet

Helt fantastisk! Jag har blandad hy och tycker att det har varit svårt att hitta en nattkräm som inte känns för lätt och uttorkande eller för fet. Denna ger min hy balans och den känns så skön på hyn. Får en att längta efter att göra kvällsrutinen! Härligt att den exfolierar med PHA-syra också! Har inga problem med ålderstecken än men tycker den här ändå ger en extra fräsch-kick till hyn! Jättenöjd

1 0
Julia Verifierad kund 07/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Har rosacea-lik, ultrakänslig (och likblek) hy och denna nattkräm (hela Exuviances serie för känslig hy egentligen) är skitbra! Brukade ha problem med att mina ögonlock med jämna mellanrum svullnade upp lite för att det alltid var någonting i de produkterna som jag använde som irriterade min hy, men med den här krämen har allt sånt försvunnit och min hy hatar mig inte lika mycket som förut! Får inte lika mycket blemmor heller, bara den vanliga lilla varningen en gång i månaden. Har använt denna serie sedan i februari och älskar den! Verkligen, för mig, värd varenda krona. Jättenöjd och jättelättad över att ÄNTLIGEN ha hittat något som fungerar för mig! Ge inte upp hoppet!

4 0
Amna Verifierad kund 01/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Väldigt fet kräm. Den är bra men möjligen lite för fet för min hud.

0 0
Filippa Verifierad kund 24/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Blankhet

Jordens kanske bästa nattkräm! Luktar magiskt, älskar gelkonsistensen och lystret man får och även har kvar, morgonen efter.

0 0
Frida Verifierad kund 23/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

En bra nattkräm, använde den under många år. Ibland kändes den dock ''fet'' och jag slutade använda den under kortare perioder. Idag använder jag inte Exuviance men det hjälpte mig i många år.

0 0
Ellen Verifierad kund 05/07/2018
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Detta är den bästa ansiktskrämen jag någonsin testat! Acnen är putsveck + att den bidrar till att min kombinerade hy blir myckt mer enhetlig i dess behov, rekomenderar den verkligen!!

3 0
Emelie Verifierad kund 29/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Den här fuktighetskrämen gör mirakel till ansiktet. När jag tittar mig i spegeln på morgonen är huden jämn och jag är inte flammig. Den återfuktar väldigt bra och doftar gott. Testa denna och du kommer absolut inte att bli besviken. Den är värd vartenda litet öre!

4 0
Nina Verifierad kund 13/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Otroligt bra nattkräm. Efter att nu ha använt upp hela flaskan ser jag stor skillnad på min hy, inga finnar sedan jag började med den, den ger lyster och verkar återfuktande. Gillar mycket att det är pumpflaska. Denna kräm fortsätter jag med!

3 0
Elina Verifierad kund 11/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Magisk nattcreme. Återfuktar, doftar fantastiskt gott och känns så lyxig!

0 0
Sara Verifierad kund 11/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Jätteskön nattkräm som inte känns kladdig eller för fet men ändå gör min lite torra hy len och återfuktad. Gillar att den är i en pumpflaska.

0 0
Angelina Verifierad kund 10/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken

Älskar denna nattkräm. Förstod inte hur bra den va förens jag slutade med den ett tag och sedan började igen.

3 0
Rebecca Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur

Jättebra nättkräm, håller vad den lovar. Vaknar upp frisk, återfuktad på morgonen. Lägger dig som en hinna över huden.

2 0
Malin Karlsson Verifierad kund 02/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne Blankhet

Denna har räddat mig så många gånger! Har testat många av Exuviances nattcremer men ingen har varit så bra som denna. Jag använder hela Exvuiances system för känslig hud.

8 0
Diana Verifierad kund 28/02/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Acne

En fantastisk nattcreme!

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Overnight Transformation Complex med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.