ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (9)
Emma Verifierad kund 26/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Blankhet

Det här är enligt mig tidernas bästa foundation! Har försökt testa lite nytt för att variera mig lite men faller alltid tillbaka till denna och har använt den i fem år nu. Älskar att den går att använda både om man inte vill ha så täckande bas (typ på sommaren) och om man vill ha heltäckande vid t ex fest! Ett stort plus med denna foundation är att jag upplever att den hjälper till och läker huden om man har någon finne eller så. ÄLSK på den! Varm rekommendation om man som mig har blandhy, den liksom smälter in i huden. Har dock hört från vänner med torrare hy som testat den inte är lika frälsta, så den kanske är bättre till normal/blandad/fet hy?

10 0
Therese Verifierad kund 25/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ojämn hudton Finnar & plitor

Tyvärr jättebesviken. Superbra täckning och bra burk men alldeles för mycket ''glow''!!! Ser ut som man tappat en burk highliter i hela ansiktet? Jag tyckte personligen att jag inte såg klok ut.. synd att den burken kommer stå helt oanvänd i skåpet för dom pengarna. Rekommenderar starkt att köpa ''matte'' istället och själv lägga på highliter efter smak.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att Original SPF 15 Foundation inte kändes passande för dig. Precis som du skriver så tillför denna mer lyster till huden och önskar man ett mer matterande resultat är Matte SPF 15 Foundation ett bättre val. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Julia Verifierad kund 01/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Fick hem min original i fairly medium idag. Provade den på direkten och jag måste säga att jag är såld. Trodde först att det skulle vara fel nyans för mig, men den var helt perfekt. Köpte även deras beautiful finish brush, och den fungerade bra. Dock så använde jag en mindre kabuki borste till området runt näsan. Då BareMinerals egna borste hade svårt för att komma åt just där. Resultatet hade fin lyster och bra täckning. Vad det gäller mängden produkt, så kommer jag att lära mig med tiden, hur mycket som behövs. Men jag är helt klart nöjd med mitt köp!

0 0
J.S Verifierad kund 02/09/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ålderstecken Blankhet

Fantastisk till min oljiga hud! Smälter in i huden med en fantastisk lyster så folk undrar om jag opererat mig! Har tidigare använt BarePro flytande foundation och varit jättenöjd men finner att jag mer och mer går till denna för att jag inte orkar ''smeta'' och kladda ner en borste och för att denna är lika bra men går snabbare att applicera och med mindre kladd. Denna har också en riktigt fin lyster som man inte får med barePRO flytande versionen.

1 0
Elin Verifierad kund 12/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Detta är en foundation man alltid hittar tillbaka till! Väldigt lätt på huden, går att bygga upp jättefint med täckning. Använder man sig av en concealerborste så kan man även använda den att täcka punktvis, ex finnar och rödhet :) Fin lyster och naturligt fräsch känner man sig. Är lite torr på vissa ställen så använder bareminerals complexion rescue under vilket funkar super :)

1 0
Helena Anjos Verifierad kund 01/12/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

Har använt denna foundation i ca 8 år nu och måste säga att den är toppen! Jag har diagnosen Rosacea och måste tänka mig extra för vad jag applicerar i mitt ansikte för att inte förvärra. Den håller en hel arbetsdag på mig (10-12 timmar). Helt suverän! Älskar den.

4 0
Susanne Verifierad kund 07/11/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Acne

Jag har rosacea, och denna ultralätta foundation täcker perfekt utan att jag ser ''spaklad'' ut eller ökar min rosacea. Jag har änsålänge inte hittat en som var bättre! :)

2 0
Monika Verifierad kund 07/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Bra foundation puder, Fin lyster, naturlig look med ett lager , håller sig ca 6 timmar, passar min hud utmärkt ( känslig) !

2 0
Sofia Verifierad kund 23/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Hört väldigt gott om denna foundation men tyvärr väldigt besviken. Inte alls täckande, ser lika osminkad ut trots att jag har byggt på med 3 lager. Bortkastade pengar, rekommenderar ej!! Borsten är däremot jätte mjuk och skön på huden.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Original SPF 15 Foundation med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.