ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Zari Verifierad kund 17/02/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ålderstecken

Hej Jag har snvänt optilight produkter av exuviance märke ca 2 år men mina fläckor har inte ens blivit mindre nu håller jag att tappa hoppet.finns det annan produkter som ni kan rekomendera mig? Mvh/zari

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att du inte uppnått önskat resultat. Att behandla pigmenteringar kan ta tid och man behöver ha tålamod. Vissa pigmenteringar kan vara extra envisa om man har haft dem i flera år eller om pigmenteringen sitter väldigt djupt ner i huden och blir då mer svårbehandlade. Du får gärna kontakta oss på info@skincity.se med närmare information kring hur din hudvårdsrutin ser ut i sin helhet, hur länge du har haft dina pigmenteringar samt om du har möjlighet att sända bilder på dina pigmenteringar så vi lättare kan göra en bedömning. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela OptiLight Brightening Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.