ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Camilla Verifierad kund 30/09/2019

Känns tyvärr inte alls som att den här krämen ger min hud tillräckligt med fukt. Ansiktet känns torrt och stramt efter applicering.

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! För att återfukta huden på djupet så är det bra att applicera ett återfuktande serum under. Kika på Hyaluronic Acid Booster från samma märke. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Sabina Verifierad kund 26/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur

Superskön, återfuktande och vårdande kräm. Jag använder den morgon och kväll, på kvällen kompletterar jag med en olja. Huden blir lugnare och mer fyllig, håller fukt hela dagen. Det enda negativa är att denna, som många andra av PCs ansiktskrämer korvar sig om man masserar in krämen för länge. Får den inte sjunka in tillräckligt innan smink, så kan den korva sig vid applicering av foundation.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Omega+ Complex Moisturizer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.