ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Sabina Verifierad kund 26/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur

Superskön, återfuktande och vårdande kräm. Jag använder den morgon och kväll, på kvällen kompletterar jag med en olja. Huden blir lugnare och mer fyllig, håller fukt hela dagen. Det enda negativa är att denna, som många andra av PCs ansiktskrämer korvar sig om man masserar in krämen för länge. Får den inte sjunka in tillräckligt innan smink, så kan den korva sig vid applicering av foundation.

4 0
N Verifierad kund 27/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Fick den här i ett presentkit från Skincity och beställde den sedan. Ansiktskräm har varit den enda produkt i min rutin jag vägrat byta ut då jag har en holy grail från Avene, dock känns den här mer återfuktande. Den återfuktar huden rejält och gör att min hud känns ''plumpad''. Den är doftfri och irriterar inte min känsliga hud. Jag får heller inga finnar av den vilket jag annars får väldigt lätt. Ett minus är dock att den smular sig något otroligt. Är i princip omöjligt för mig att använda den under foundation. Har provat allt från att vänta en halvtimme mellan creme och primer till att byta primer från Makethemake:s oljeprimer till silikon/vattenbaserad primer, men det funkade inte. Har även testat att utesluta övriga produkter i min rutin men den fortsätter att smula sig, självklart har jag också testat att klappa in den osv, men inget funkar. Använder den därför bara vid sminkfria dagar och på kvällen.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillar denna härliga creme. Ett tips till för att produkten inte ska smula sig är att mixa in en droppe serum i cremen samt värma upp produkten lätt i händerna innan applicering, på så sätt lägger den sig ofta fint. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon om du önskar vidare rådgivning. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Olivia Verifierad kund 23/02/2020

Köpte denna med rekommendation från er, Men denna smular sig i ansiktet tyvärr. Tråkigt med en ny produkt som inte går att använda.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att du upplever att denna creme smular sig, det ska den såklart inte göra. Om du använder ett serum under kan jag varmt rekommendera att du inte tar för mycket av den och sedan låter serumet absorberas innan du följer upp med din creme. För att kunna guida dig vidare på bästa sätt får du gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon och beskriva vilka produkter du har i kombination till denna creme så hjälper vi dig vidare. Du ska såklart kunna använda denna produkten utan problem så vi hjälper dig gärna med detta. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Kim Verifierad kund 14/02/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer

En av mina topp 3 moisturizers, rekommenderar verkligen till andra med riktigt torr hy speciellt under vinterhalvåret. Rik och skön konsistens, får min hy att känna sig ''plump'' och skyddad hela dagen. Dock - det enda negativa, den räckte mig bara en månad, tog då 2 - 3 pumpar vid varje tillfälle. Skulle vilja ha den i en större förpackning.

2 0
Caroline Verifierad kund 27/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Den här cremen har en fantastisk konsistens, som fluffig grädde. Den känns rik men ändå lätt på huden. Tyvärr fick jag finnar av den, vilket jag aldrig brukar ha problem med. Provade att ta bort den och då la sig utbrottet, men när jag började använda den igen kom finnarna tillbaka (trots att jag bara använder den som nattcreme). Brukar använda betydligt rikare produkter än denna utan problem, så vet faktiskt inte vad som gör detta. Har du lätt att få finnar/utbrott skulle jag nog välja en annan produkt.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att denna creme inte känts passande för dig. Omega+ Complex Moisturizer är precis som du beskriver en härlig fluffig creme berikad på omega-fett syror som fungerar som byggstenar för hudens celler, stärker det yttre lager samt verkar antiinflammatoriskt. Appliceras denna creme på huden kan det avbryta de faktorer som kan utlösa inflammation vilket i sin tur reducerar tecken på känslighet och reparerar skador. Varje hur är unik och kan reagera olika på olika typer av ingredienser, när man börjar med nya produkter kan även en utrensning i huden ske. Du får gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon och beskriva dessa utbrott närmare så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jennifer Verifierad kund 17/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor

Så härlig, dryg kräm som känns ''närande'' på huden. Använder den främst som dagkräm nu när det är kallt. Har inte märkt av något korvande. Fungerar utmärkt runt mina känsliga ögon!

1 0
Sanna Verifierad kund 28/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar

Älskar konsistensen på den här krämen! Den känns rik men går ändå snabbt in i huden, återfuktar och gör den mjuk och smidig. Enda nackdelen är att förpackningen efter ett tag har börjat strula. Den vill inte längre pumpa ut kräm trots att det finns mycket kvar.

0 0
Camilla Verifierad kund 30/09/2019

Känns tyvärr inte alls som att den här krämen ger min hud tillräckligt med fukt. Ansiktet känns torrt och stramt efter applicering.

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! För att återfukta huden på djupet så är det bra att applicera ett återfuktande serum under. Kika på Hyaluronic Acid Booster från samma märke. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Omega+ Complex Moisturizer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.