ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (9)
Jessika Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

En mild rengöring som lämnar huden mjuk och återfuktad. Perfekt som steg 2 i rengöringen, eller som rengöring på morgonen. Använd gärna rengöringsduk så är det lättare att tvätta av den. Extra plus att den är ekologisk och miljövänlig.

5 0
Sophie Verifierad kund 10/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton

Kan verkligen rekommendera, en mjuk och skonsam rengöring.

0 0
Jojo Verifierad kund 23/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Håller inte alls med andra recensioner om att denna inte skulle ta bort smink. I och med att den innehåller olja så löser den upp både spf och smink suveränt! Jag brukar dock inte sminka mig tungt men foundation, concealer och mascara fixar den galant. Jag använder denna som första steg i min rengöringsrutin, masserar tills allt smink lösts upp, sedan torkar jag bort med en fuktad mjuk handduk. Efteråt använder jag som steg 2 rengöring en creme eller gel cleanser (gärna med någon exfolierande ingrediens) beroende på årstid och hudtillstånd. Jag har alltid en reserv av denna hemma. Bra, snäll och prisvärd rengöring!

1 0
Frida Verifierad kund 30/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken

Torkar inte ut huden det minsta. Det kan dock vara bra att veta att den inte tar bort smink!

1 0
Kristin Verifierad kund 13/02/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken Blankhet

Superskön rengöring iskalla vinterdagar då huden behöver extra milda och vårdande produkter. Känns som balsam för en törstig och stram vinterhud.

1 0
Malva Kempe Verifierad kund 28/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Blankhet

Mild och behaglig rengöring. Dock avlägsnar den inte all make-up vilket gör att det passar att använda i kombination med någon annan. Jag använder Maria Åkerbergs foaming wash först och sedan denna. Svider inte i ögonen, är lätt att få bort och dessutom doftar den väldigt gott.

1 0
Ingrid Verifierad kund 24/11/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Mild och behaglig men inte rengörande. Kräver att man applicerar flera omgångar vilket är otroligt störande. Gillar mycket annat i MÅ?s sortiment, men denna rekommenderas inte.

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Till kvällen rekommenderar vi en pre-cleanse innan din rengöring för ett optimalt resultat. Ett fint tips är Precleansing Oil Gentle från samma märke. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Constance Bell Verifierad kund 30/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Den här rengöringen är otroligt mild och snäll, och eftersom man inte behöver vatten till den är den väldigt bra att ha med på resan om man inte vet när man kan få rinnande vatten. Den är inte bäst på att ta bort smink dock, då behöver den appliceras flera gånger vilket är störande.

1 0
Diana Verifierad kund 18/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

En mild och icke uttorkande rengöring. Den svider inte i ögonen, och är lätt att tvätta bort. Mild doft. Bra med pumpflaskan, och att den är ekologisk. Tar dock inte bort tung make up på en gång, så rekommenderar MÅ:s make up remover innan, alternativt applicera två gånger om man bär mycket make up.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Olive Cleansing med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.