ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (20)
Sanna Verifierad kund 10/03/2018

Världens härligaste olja om du är ute efter fukt och glow! Passar känslig och torr hy och några få droppar räcker långt! Önskar att oljan skulle kosta lite mindre.....

10 0
Emma Verifierad kund 22/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Detta är magi på flaska! Min hy som är väldigt känslig och lätt får eksem har blivit så lugn och fin av denna. Kommer aldrig vara utan denna produkt igen!

0 0
Sofia Verifierad kund 06/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton

Älskar denna! Googlade runt mycket på den innan och bestämde mig för att testa. Nu är jag supernöjd och kommer absolut fortsätta med den i min rutin! Den ger en härlig glans och massa fukt. Dock rätt oljig om man tar för mycket.

0 0
Jossan Verifierad kund 04/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud

Ingen produkt som passade mig. Går inte in i huden alls. Lägger sig som en blank hinna utanpå. Ser helt flottig ut o då har jag inte någon fet hy.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Oilless Oil är väldigt dryg och det är lätt att man råkar applicera för riklig mängd. Det är individuellt från person till person hur många droppar man behöver men mellan 1-3 droppar räcker lång väg. Testa att applicera en mindre mängd produkt på huden så tror jag du kommer märka att den lättare absorberas. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Mimmi Verifierad kund 28/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Den här är magisk. Om man är väldigt torr som jag, räcker det dock inte med ''någon droppe'', utan man får ta lite mer (även om jag använder Natt/dagcreme ovanpå), men fortfarande relativt dryg. Den är lätt på huden, och det känns inte kladdigt.

0 0
Malin Verifierad kund 31/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

En fantastisk olja!! Använder denna som ett sista steg i min ansiktsrutin, två droppar som jag ''baddar'' hals och ansikte både morgon och kväll. Har tidigare upplevt att jag är ganska oljig i ansiktet på morgonen efter nattens tyngre produkter (PCs recovery serie) men efter att jag lagt till denna för att ''låsa in'' produkterna vaknar jag återfuktad och mjuk!

1 0
Sandra Verifierad kund 13/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Oljan har funkat mycket bra mot mina eksem på ögonlocken, mycket bättre än receptbelagda kortisonkrämer. Upplever också att den är mycket bra mot yttorrhet vintertid. Den är också väldigt dryg så därför skulle jag säga att den är prisvärd. Minuset är att den inte riktigt går in i huden utan huden blir lite oljig, men jag använder den främst nattetid och på morgonen när jag vaknar är jag aldrig oljig.

4 0
Caroline Verifierad kund 27/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jättenöjd med denna produkt, mina envisa eksem på ögonlock där inget annat har hjälpt har reducerats markant!

3 0
Elin Verifierad kund 07/08/2019

Den här var precis så fantastisk som jag trodde, det enda negativa var att jag råkade tappa den i golvet efter två veckor så att den gick sönder och allt innehåll rann ut ... jag får nog hålla mig till plastflaskor!

1 0
Anna Verifierad kund 10/04/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Tyckte också först att den var väldigt oljig. Så den har legat ett litet tag i skåpet. Sedan när jag fick ordning på min otroligt torra hy, som jag först trodde var fet. Då tog jag fram den här och nu kan jag ta på den på lite torrare dagar och den går in i huden utan att kännas fet. Numera boostar jag min hud med en rejäl dos av fukt morgon och kväll.

0 0
E Verifierad kund 23/03/2019

Mirakelprodukt. Kommer aldrig leva utan igen. Köpte först för mina envisa eksem som försvann på en dag med denna. Sen lägger jag alltid denna natt och dag. Plumpar upp huden och ger den maxat med fukt.

1 0
Nikita Verifierad kund 17/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Läste om produkten och recensionerna och det verkade vara en toppenprodukt. Kan dock inte hålla med. Står att den ska vara utan den oljiga känslan men den är så oljig den kan bli, går inte in i huden utan lägger sig bara på ytan och återfuktar inte. Även provat på torrutslag på armar med samma resultat. Använt den nu under längre tid och kunde lika gärna varit utan den då den inte tillfört nåt. Första produkten jag köpt som känns väldigt onödig då den ändå kostar lite. Tyvärr!

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att produkten inte fyllt upp till dina förväntningar. Detta är en olja som känns lätt på huden, men är man väldigt torr och fuktfattig så kan man behöva boosta huden med mer fukt innan. Annars kan det kännas som att oljan lägger sig som en hinna. Water Drench Serum från samma märke är ett alternativ. Kontakta oss via mail, chatt eller telefon om du har vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

André Verifierad kund 08/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Väldigt spännande konsistens, absolut som en olja fast ändå inte. Irriterar inte, bara lugnar och ger fukt och glow! Känns väldigt dryg! 2-3 droppar räcker vääldigt långt. Känner mig nöjd med produkten!

1 0
Elina Rosén Verifierad kund 28/12/2018

Väldigt flytande ''serum'' där du får en stor flaska med drygt innehåll för ett bra pris! Vill ha den som ett återfuktande serum innan min dagkräm och den tar en liten stund innan den torkar och är väldigt oljig men som dom skriver så är det inte olja men blir lite orolig att min redan blandhy som är oljig i t-zonen men yttorr speciellt nu till vintern så hoppas denna inte får min hy att få mer finnar utan bara återfuktar men hittills är jag nöjd då hyn blir lite glowig och återfuktad direkt!

2 0
Linnea Verifierad kund 08/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

Jättebra serum! Intensivt återfuktande och känns lyxig. Det enda dåliga är att den läkt i necessären några gånger för mig trots att jag skruvat igen korken ordentligt.

1 0
Sara Verifierad kund 06/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

En MYCKET DRYG produkt som verkligen gjort underverk för min torra hud denna kalla årstid. Produkten kanske känns dyrköpt men den är nu i efterhand värd pengarna så dryg som den är. Man känner sig extra lyxig och fräsch efter att ha använt den. Jag känner hur min hud absorberar squalanen. Innehar inga torra partier i ansiktet i dagsläget alls.. helt sjukt bra, detta. Prova denna produkt, vet jag! Mvh nyförälskad

3 0
Marina Verifierad kund 22/07/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

En mirakelprodukt! För 20 år sedan fick jag perioral dermatit. Utslagen upphörde efter medicinering men min hy förblev mycket torr och känslig. Jag provade allt, men inget hjälpte. Oilless oil är den enda produkt jag kan använda och den är helt fantastisk. Min hy är mjuk och len med en vacker lyster. Oilless oil har gjort underverk med min hy som jag aldrig hade vågat hoppas på. Oilless oil är mycket dryg, luktfri och kladdar inte. Jag använder den i ansiktet varje dag och den fungerar lika bra på övriga kroppen. Jag önskar att alla med torr och känslig hy fick prova Oiless oil. Den är unik. Tack Skin city för att ni rekommenderade Oilless oil till mig!

6 0
Sofie Verifierad kund 08/07/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Väldigt skön och mjukar verkligen upp hyn! På vintern när ansiktet känns torrt och livlöst så är den suverän.

3 0
Sara Verifierad kund 16/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Så. Himla. Bra. På mig, på barnen, på allt.

2 0
Marika Verifierad kund 22/03/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

En universal produkt jag inte kan vara utan. Jag använder den till allt: torra händer, småsår, lindrar klåda från insektsbett, eksem på kroppen, till håret och jag har till och med använt den på min häst och fick bukt med en liten irritation i hästens hud där inget annat hjälpte. Den känns inte kladdig utan har en härlig mjuk konsistens, den är dyr men dryg.

7 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Oilless Oil med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.