ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Sarah Verifierad kund 15/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Fantastiskt skön på huden, jag är normal mot torr på kinder och lite blankare i t-zonen där jag även blir yttorr i perioder - men framförallt fuktfattig. Denna gel doftar som Exuviance Rejuvenating mask som jag tycker doftar så fräscht. Konsistensen är en lätt gel som ger massor med fukt! (Är väldigt lik Paulas Choice BHA lotion i både konsistens och känsla på huden.) Om man ska likna den vid någon annan produkt. Denna har ju dock inte samma egenskaper som exemplet. Använder denna om min hud behöver en extra fuktboost under dagen efter Purifying cleanser, Sooting toning lotion, en halv Bionic tonic pad och Vespera serum - Allt Exuviance. Eftersom det inte är någon spf i denna har jag den om jag vet att jag inte har några ärenden utomhus.

1 0
Susann Hantosi Verifierad kund 15/05/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Jag är jättenöjd med Skincity, köpt mes Exuviance produkter . Jag tycker att Skin City har superbra produkter, många olika märken.Jag älskar när ni skickar goody bag eller '' box'' med olika spännande produkter??

1 0
Anonym Verifierad kund 24/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Blankhet

Hej! Jag har nyligen köpt denna och undrar hur den fungerar nu när sommaren kommer? Blir man extra känslig mot solen av denna?

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det går bra att använda denna creme till natten. Den innehåller lätt exfolierande syror, men är du noga med solskydd dagtid så går det jättebra. Kontakta oss på info@skincity.se om du har vidare funderingar. Vi guidar dig gärna! Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Anna Verifierad kund 01/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor

Denna nattcreme är underbar, precis som alla exuviance-produkter jag testat. Den lägger sig skönt på huden, lugnar och återfuktar. När jag vaknar på morgonen har min annars rosiga och ojämna hud en jättefin jämn ton.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Night Renewal Hydragel med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.