ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Lisa Verifierad kund 19/12/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ålderstecken

En alldeles för stark produkt. Brukar inte ha särskilt känslig hud, men denna produkt brände bort hud så jag flagnade trots att jag bara använde den ett fåtal gånger med flera dagars mellanrum. Varning!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är en kraftfull produkt som man behöver vänja in långsamt. Har man en känslighet i huden kan denna blir för aktiv och då finns det andra produkter som passar en känslig hy bättre. Tveka aldrig att kontakta oss för rådgivning om produkter, vi finns tillgängliga via chatt, mail och telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sussie Verifierad kund 17/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar

INTE värd pengarna. Har sakta vant in huden men denna gör ändå inget mer än torkar ut. Stor besvikelse, blir definitivt inget omköp.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att du inte uppnått önskat resultat. Detta är en kraftfull produkt med syror som man behöver vänja in långsamt. Har man en känslighet eller yttorrhet i huden använd då gärna Vespera Bionic Serum under Age Reverse, eller annat fuktserum. Är den ändå för aktiv för din hud, då kan vi kika på andra produkter som passar bättre. Tveka inte att kontakta oss för rådgivning, vi finns tillgängliga via chatt, mail och telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Age Reverse Night Lift med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.