ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (13)
Annie Verifierad kund 22/06/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Efter en veckas användning är jag mycket nöjd med denna primer :) Torkar inte ut huden, gör att hyn ser lite ''jämnare'' ut och gör att min makeup sitter bättre. Allt jag tycker att man kan förvänta sig av en primer. Bra pumpförpackning som skyddar produkten och ett bra pris.

6 0
Madelene Verifierad kund 14/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Så bra primer. Känner mig silkeslen efter jag applicerat den och upplever att min foundation sitter mkt bättre. Följer anvisningarna för hur den ska appliceras och får då ett perfekt resultat!

0 0
Sofia Verifierad kund 13/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Blankhet

Denna primer ger min hy lyster, håller makeupen på plats hela dagen och ger ett fint glow till min vintertrötta hud!

0 0
Theresa Bengtsson Verifierad kund 25/10/2019

Tillhör den bättre skaran av primers, men ingen wow-känsla som vissa ger.

2 0
Michelle Verifierad kund 03/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton

Motsvarar inte alls mina förrättningar. Upplever att den smular sig :(

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Verkligen tråkigt att höra att denna primer inte uppfyllt dina förväntningar. Givetvis ska den inte rulla på huden och produkterna man använder under i kombination har en avgörande effekt för resultatet. Låt din hudvård absorberas innan du applicerar din primer och testa att ta en mindre mängd produkt vid applicering. Vi önskar såklart att du ska känna dig nöjd så tveka inte att kontakta oss på kundrelationer så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Victoria Verifierad kund 01/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Den bästa primern jag har testat!! Så underbar konsistens och glow! Rekommenderas varmt!

0 0
Helen Verifierad kund 27/09/2019

Jag tycker att detta är en av det bästa primers som jag har testat. Den mattar ner blankhet och hudtonen känns mer utjämnad. Använder dock dagligen igen Foundation utan mer färgad dagkräm så jag har inte upplevt att den flyter omkring som någon skrev. Bra pris också!

0 0
Saga Verifierad kund 24/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Väldigt fin primer. Tycker dock att man behöver använda väldigt mycket produkt för att man ska få täckning över hela ansiktet. Hade önskat en drygare formula så att produkten inte tar slut lika snabbt.

0 0
Kristina Gahlin Verifierad kund 23/08/2019

Tyvärr är denna produkt inte bra, gör så att all foundation flyter omkring, har aldrig känt mig så oljig av en primer! Synd för jag gillade pudret från MTM och hoppades denna skulle vara lika bra!

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Så tråkigt att du inte känner dig nöjd med primern. För att primern ska sätta sig på bästa sätt, applicera en liten mängd efter din fuktcreme, sedan avsluta med att klappa in produkten på huden. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med din primer så du får gärna kontakta oss på info@skincity.se så guidar vi dig vidare Hälsningar, kundrelationer / Skincity

Milla Verifierad kund 12/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Jättenöjd med primern, silkeslen känsla efteråt och håller foundation på plats hela dagen.

1 0
Maria Verifierad kund 05/08/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Blankhet

Beställde denna och hoppades att jag för första gången skulle bli nöjd med en primer, men nej. Denna lägger sig på huden och gör att foundation klumpar sig ovanpå och glider omkring. Mycket missnöjd.

1 0
Svar från

Lena Skin therapist

Hej Maria, tack för din recension! Vad oerhört tråkigt att du inte känner dig nöjd med primern. För att primern ska sätta sig på bästa sätt, applicera en liten mängd efter din fuktcreme, sedan avsluta med att klappa in produkten på huden. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med din primer så du får gärna kontakta oss på info@skincity.se så guidar vi dig vidare Hälsningar, kundrelationer / Skincity

Fanny Verifierad kund 18/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Bästa primern jag provat! Tycker att primers generellt ofta är antingen matta eller superglowiga, denna är ett perfekt mellanting som varken torkar ut eller gör huden blank. Tycker den blurrar porerna och ger en superfin finish.

3 0
Jessica Verifierad kund 29/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Bästa primern!! Har aldrig känt en sån wow-känsla innan och då har jag provat många primers.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Niacinamide Soft-focus Primer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.