ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Jessica Verifierad kund 29/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Bästa primern!! Har aldrig känt en sån wow-känsla innan och då har jag provat många primers.

3 0
Annie Verifierad kund 22/06/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Efter en veckas användning är jag mycket nöjd med denna primer :) Torkar inte ut huden, gör att hyn ser lite ''jämnare'' ut och gör att min makeup sitter bättre. Allt jag tycker att man kan förvänta sig av en primer. Bra pumpförpackning som skyddar produkten och ett bra pris.

3 0
Milla Verifierad kund 12/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Jättenöjd med primern, silkeslen känsla efteråt och håller foundation på plats hela dagen.

0 0
Maria Verifierad kund 05/08/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Blankhet

Beställde denna och hoppades att jag för första gången skulle bli nöjd med en primer, men nej. Denna lägger sig på huden och gör att foundation klumpar sig ovanpå och glider omkring. Mycket missnöjd.

0 0
Svar från

Lena Skin therapist

Hej Maria, tack för din recension! Vad oerhört tråkigt att du inte känner dig nöjd med primern. För att primern ska sätta sig på bästa sätt, applicera en liten mängd efter din fuktcreme, sedan avsluta med att klappa in produkten på huden. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med din primer så du får gärna kontakta oss på info@skincity.se så guidar vi dig vidare Hälsningar, kundrelationer / Skincity

Fanny Verifierad kund 18/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Bästa primern jag provat! Tycker att primers generellt ofta är antingen matta eller superglowiga, denna är ett perfekt mellanting som varken torkar ut eller gör huden blank. Tycker den blurrar porerna och ger en superfin finish.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Niacinamide Soft-focus Primer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.