ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Linda Verifierad kund 06/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Trodde bra länge att jag plötsligt reagerat på min hudvård, då min känsliga hud blev rödare och rödare. Torr och fnasig och allmänt irriterad. Använde då detta puder och det slog mig att min hud inte tyckte om detta. Bytte puder och efter några dagar var huden lite lugnare igen. Kan det vara niacinamidet i pudret som är boven tros?

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att din hud reagerat negativt på detta puder.Då varje hud är unik så kan man reagera väldigt olika på olika typer av ingredienser. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Johanna Verifierad kund 05/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudtextur

ÄLSKAR alla MAKETHEMAKES produkter. Denna är inget undantag, riktigt bra settingpowder som får sminket att hålla sig på plats hela dagen

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Niacinamide Setting Powder med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.