ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Sanna Verifierad kund 15/12/2019
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Nej, nej, nej. Varför envisas ''man'' med att lägga glitter i produkter som den här? Att det står ''Glow lotion'' innebär ju inte per automatik att man ska veta att det finns glitterkorn i produkten. Just ordet glow är ju vanligt förekommande i hudvård och bör nog preciseras lite bättre på varje enskild produkt kan jag tycka. Att det finns glitterkorn i olika bronzingkrämer och oljor kan jag förstå men inte i en uppbyggande brun-utan-sol lotion. I övrigt så tycker jag ändå att den gav mig en väldigt snabb solkysst och fräsch look på bara ett par dagars användning. Men jag kommer inte att köpa den igen just pga av glittret.

1 0
Svar från

Elin P Skin therapist

Tack för din recension! Så tråkigt att du inte känner dig helt nöjd med Neroli Bigarade Gradual glow lotion. Produkten innehåller små skimrande korn, som i olika ljus kan upplevas mer/mindre. Ej att jämföra med en glittrig makeup-produkt likt en ögonskugga/highlighter. Önskar du en brun utan sol produkt som gradvis ger färg utan skimmer, är Elemis Total glow bronzing body lotion ett fint alternativ. Kontakta oss gärna på mail, telefon eller chatt vid fler funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Neroli Bigarade Gradual Glow Lotion med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.