ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Sandra Verifierad kund 20/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Blankhet

För det här priset hade jag hoppats på mer. Den får mig att se väldigt torr ut, trots att jag inte är det, och den är väldigt svår att få jäm samt att färgen inte syns. Det finns mycket bättre foundations till ett billigare pris!

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Så tråkigt att höra att denna foundation inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är en olje-fri foundation med fina hudvårdande ingredienser. För bäst resultat rekommenderas det att du applicerar din foundation med Liquid Foundation Brush eller Custom Blending Brush från samma märke. Ett annat tips jag kan ge är även att använda en primer under din foundation för att få en bättre grund och hållbarhet. Hälsningar, Kunrelationer/Skincity.

Linda Verifierad kund 05/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Jag blev rekommenderad denna, men tyvärr funkar den väldigt dåligt på min yttorra och känsliga hud då den får mig att se väldigt torr ut och gör min hud irriterad. Jag skulle heller inte säga att den har medium täckning och en naturlig finish, utan är väldigt täckande och syns tydligt. Finns många bättre produkter för betydligt mindre pengar.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna foundation inte uppfyllt dina förväntningar. För att få en bra grund är det viktigt att man använder en bra hudvårdsrutin för att motverka att huden blir torr och fuktfattig. Detta kommer hjälpa din foundation att blir mer följsam samt ge ett jämnare resultat. Kontakta gärna oss för vidare rådgivning via mail, telefon eller chatt. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Natural Finish Foundation med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.