ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Marika Verifierad kund 29/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Har haft en annan myrraolja innan denna och jämför såklart. Denna var verkligen inte i min smak. Känns utspädd och ger en mycket konstig känsla på huden och naglarna. Känns mer som en hinna och den går inte in tillräckligt fort. Luktar inte gott heller, ialf inte jämfört med den jag hade innan. Min tidigare myrraolja hade en pipett, så man kunde reglera exakt mängd på naglarna. Denna måste hällas ur och det kommer alltid mer än önskat. Väldigt opraktiskt.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att Myrrh Nail & Cuticle Oil inte känts passande för dig. Detta är en nagelolja som innehåller till den största mängden myrraolja för att vårda dina naglar. I denna är det även tillsatt b.la citronolja och jojobaolja så motverka sköra naglar och nagelband samt reparerar hudens barriär. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Myrrh Nail & Cuticle Oil med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.