ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Anna Verifierad kund 17/04/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

Haft denna i minst 15 år och den är en stor favorit, får ofta frågor om vad jag använder på min hy och jag vet att den hjälper (tillsammans med glädje, sömn, människor, kost, omtanke, engagemang, rörelse och naturen :)

3 0
Sarah Verifierad kund 01/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Blankhet

Har provat valdigt manga masker och maste saga att den har ar utan tvekan den basta aterfuktande masken! Da den ar gul/orangig har jag bara pa mig den hemma, helst efter exfoliering och helst i minst 1 timme for bast effekt! Huden blir silkesren med en fantastisk lyster. Upplever aven att mina pormasker/blackheads drar ihop sig vilket ar valdigt uppskattat! Har nagra kompisar som aven sover i denna men skulle nog bli valdigt kladdigt..

1 0
Ullis Verifierad kund 15/09/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Bra återfuktande mask. Sitter med denna mask i ca 1 timme. Huden känns superlen och man får en fin lyster efteråt. Är väldigt känslig i min hud som lätt får finnar men denna lugnar. Nöjd

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela MultiVitamin Power Recovery Masque med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.