ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (12)
Adam Verifierad kund 21/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Har blandade känslor kring denna produkten. Köpte den på råd av Skincity då jag blev extremt yttorr och fick rödflammiga partier i ansiktet när vinterkylan bröt ut. Denna krämen rådde bot på allt ovannämnt. Huden blev mjuk, yttorrheten försvann och rodnaden la sig utan att jag fick finnar eller fler pormaskar. Däremot kan den smula sig vilket jag tyckte var lite irriterande, verkade inte hjälpa om jag tog mindre heller. Bortsett från det är produkten bra, men önskar verkligen att den inte smulade sig.

12 0
Magdalena Verifierad kund 07/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Vart börjar man? Har förut använt sheer fluid blabla nånting från exuviance, tillsammans med deras andra FANTASTISKA Produkter för känslig hy. Var alltid besviken på sheer fluid då den oljade sig efter ett par timmar och såg riktigt ful ut. Beställde nu denna istället och det är den värsta skiten jag nånsin provat. Jag kommer slänga den och köper hellre billigt skit, helt ärligt. USCH. KÖP INTE. Den är minst lika smulig som alla andra skriver. Hur gick det ens till att denna kom igenom kontroller för godkännande av produkt hos tillverkaren....

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att denna creme inte känts passande för dig. Vi finns alltid här för att guida dig så tveka aldrig att kontakta oss vid funderingar kring produkter så hjälper vi dig gärna att hitta de som kommer passa din hud bäst. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

may-britt galley Verifierad kund 19/09/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Med denna kräm måste man vara riktigt återfuktat i huden. Jag använder PROBIOTIC LYSATE ANTI-POLLUTION ESSENCE och serum under. Jag låter serum torka i 3 minuter innan jag tar på denna kräm. Man måste ta lite av gången och värmer upp krämen mellan fingrarna. Och viktigt skal man alltid låta   solprodukter torka i 20 minuter före applicering av smink.

1 0
Clara Verifierad kund 14/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Besviken! Denna produkt smular sig och är helt omöjlig att använda med smink. Bara man nuddar ansiktet blir det smulor, överallt.. och man ser ut som ett fån. Har provat nästan alla produkter från Exuviance (som är för känslig hy) och beställde denna för att testa något nytt. Men gud vad jag ångrar mig! Hoppas ni får in Sheer Refining Fluid igen, en produkt som jag varmt kan rekommendera.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att denna creme inte uppfyllt dina förväntningar. I och med det fysikaliska UV-filtret som denna creme innehåller bör man inte arbeta in denna för mycket. Applicera den lätt med dina händer och klappa sedan in den i huden. Vilka produkter man kombinerar med cremen kan också ha en avgörande effekt för resultatet. Sheer Refining Fluid finns fortsatt i sortimentet med ett nytt utseende på förpackningen men den har fortsatt samma namn: Sheer Refining Fluid spf 35. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon om du önskar vidare rådgivning. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Emelie Verifierad kund 10/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Acne

Älskar alla produkter jag provat från Exuviance utom den här! Otroligt tjock och svårjobbad konsistens som känns typ som ''zinksalva'' i mitt ansikte. Föredrar lätta, fuktiga crèmer vilket den här är motsatsen till.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Multi-Protective Day Creme SPF 20 är en rikare creme som är framtagen för en torr hy. Jag tror att Sheer Refining Fluid från samma märke kommer kännas mycket bättre för dig. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att återkomma till oss via chatt, telefon eller mail. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sandra Verifierad kund 03/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Jobbigt att arbeta med, smular, lämnar ''vita'' torra streck. Lämnar huden torr ändå. Fast man lägger på ordentligt! Rekomenderar ej denna!!

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det är verkligen tråkigt att höra att denna creme inte känts bra för dig. I och med det fysikaliska UV-filtret som denna creme innehåller bör man inte arbeta in denna för mycket. Applicera den lätt med dina händer och klappa sedan in den i huden. Vilka produkter man kombinerar med cremen kan också ha en avgörande effekt för resultatet. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon om du önskar vidare rådgivning. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Linda Verifierad kund 20/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Får tyvärr inte denna creme att fungera. Ville ha en dagcreme som ger fukt och spf och eftersom jag tyckt om exuviance i andra produkter så tänkte jag att denna blir perfekt. Den är jättesvår att arbeta in i huden och den smular av. Jättetråkigt.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna creme inte känns bra för dig. Detta är en creme som är framtagen att passa en känslig och torr hy och därav har de valt att addera ett fysikaliskt uv-filter som reflekterar bort UV-stålarna från hudytan. För att motverka att cremen ska rulla på huden kan du testa att lätt stryka ut cremen och sedan klappa in den i huden. Önskar du vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon så hjälper vi dig vidare. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Madelene Verifierad kund 07/10/2018

Skön konsistens och gör min hud mjuk & återfuktad hela dagen! Duttar in den i huden och duttar in primer och fondudation efter den har torkat in, resultatet är makalöst bra. Man är mycket för pengarna.

3 0
MALIN Verifierad kund 18/09/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Denna creme känns rätt basic, med torrhet som kommer och går så är ett serum under ett absolut måste då den ensam inte tillför tillräckligt med fukt. Den har även tendens att smula sig eller lägga sig som en vit hinna, fungerar inte som en solcreme på stranden med kombinationen svettigt ansikte. Om jag blandar den med min flytande foundation innan applicering så gör den dock ett mycket bättre jobb.

1 0
Stina Verifierad kund 01/06/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Började använda Exuviance för någon månad sedan. Tycker att både huden och jag vant mig vid produkterna bra men just denna kräm kan jag inte använda! Hur jag än försökt applicera den efter konstens alla regler så lägger den sig som en vit hinna och smular sig. Har köpt sheer refining fluid istället från samma märke som funkar bra. Trist att lägga pengar på något som kommer få slängas så jag rekommenderar att få prov på denna produkt innan köp.

4 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Denna creme kan smula sig på grund av det fysikaliska solskydd som har en filmbindade effekt för att reflektera solstrålarna. Ett tips är att inte arbeta in denna creme för mycket utan applicera den lätt och klappa in denna creme. Vilka produkter som används under denna creme har också betydelse för resultatet. Återkom gärna till oss så kan vi hjälpa dig att se över din rutin och hjälpa dig att optimera dina resultat. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Therese Verifierad kund 15/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Jag har i knappt ett halvår använt Excuviance och är överlag nöjd men den här dagkrämen funkar inte för mig. Har varit ok under vintern då jag använt ett riktigt oljigt serum under men nu i vår när jag bytt till ett lättare serum blir det katastrof. Det går inte att få ett bra make up-underlag trots fuktgivande primer. Konsistensen på krämen är nästan cementlik, man blir torr och lite vit av den. Precis som tidigare recensioner säger så smular den. Jag har väldigt yttorra partier och det är där cremen funkar sämst, så känns konstigt att den rekommenderas till torr hud...?! Kommer att byta ut den pronto.

3 0
Helena Verifierad kund 27/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Håller med tidigare kommentar, väldigt smulig konsistens.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Multi-Protective Day Creme SPF 20 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.