ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Marie Verifierad kund 10/05/2018

Drygt ansiktsvatten som kompletterar andra exuviance produkter på ett bra sätt. Huden känns fräsch utan att bli torr efter användning.

2 0
Elin Verifierad kund 11/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Använd inte om du har känslig hy! Började sticka och bränna och blev röda partier i ansiktet. Tvättade bort direkt efter 5 min, då kändes huden sjukt fräsch och ren dock.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att din hud reagerat så i början. Det kan vara så att din hud inte är van vid ansiktsvattnet eller en ingrediens som inte riktigt samspelar med din hud. Moisture Balance Toner är ett pH-balanserat ansiktsvatten för normal till tålig hud. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd. Kontakta oss gärna så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Amna Verifierad kund 01/08/2018

Älskar denna. Luktar fräsch, blir inte torr och man får fin lyster av den. Allt skit som inte rengöring får med får denna med sig. Priset är helt godtagligt då den räcker i flera månader.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Moisture Balance Toner med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.