ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Sanna Verifierad kund 09/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud

ÄLSKAR DENNA! Ger en otroligt naturlig och uppiggande bas som sitter länge! Perfekt för dig som inte vill ha för täckande bas och är ute efter glowv och lätt täckning. Det enda negativa är att den tar slut ganska fort, men förutom detta är det den bästa basen jag har haft! Perfekt för att dämpa rödhet och fungerar utmärkt på torr och känslig hy.

18 0
Christoffer Verifierad kund 06/02/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Är helt nöjd med produkten efter första användningen, den smälter in i huden och ser hyfsat naturlig ut. Det bästa är att den döljer pigmentfläckar och acne. Rekommenderar att man tar Klairs Concealer efter.

2 0
Jenny Verifierad kund 14/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Denna är superfin, ger ett jämnt och ''piggt'' resultat! Tyvärr anser jag den för dyr, då produkten tar slut relativt snabbt. Om det inte vore för detta hade jag köpt den igen. Men resultatet är superfint!

1 0
Malene Verifierad kund 21/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton

Jag älskar den här! Brukar använda den för att bättra på basen under dagen och den ger så jämnt och naturligt resultat, den smälter in fint, täcker rodnad och ger sån lyster. Har alltid med den i väskan.

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Mochi BB Cushion med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.