ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Emmy Verifierad kund 13/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Lätt att applicera, lämnar ingen vit hinna. MEN! På mig flagade/ korvade den sig och åkte av, vilket jag inte märkte förens jag kom hem och hade bränt mig. Kanske beror på vad man har för hud, men den här fungerade inte alls för mig.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att höra att du inte är helt nöjd med denna produkt. Du kan prova att värma upp cremen i dina händer något innan du applicerar den och se om det känns bättre. Om du använder serum under så kan du testa att låta dina serum absorberas innan du applicerar denna creme. Får du ändå inte din creme att samarbeta så får du gärna återkomma till oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Elin Verifierad kund 14/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Tyckte denna lät väldigt bra och hade höga förväntningar. Doftar gott, lätt konsistens. Tyvärr så smular den sig ganska direkt på huden, minsta man försöker smörja ut den lite mer så smular den sig som flagor. Så kommer INTE välja denna igen. Gillar sprayen och barnprodukterna mer.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att detta UV-skydd inte uppfyllt dina förväntningar. I och med det fysikaliska UV-filtret som denna creme innehåller bör man inte arbeta in denna för mycket. Applicera den lätt med dina händer och klappa sedan in den i huden så kommer du märka en stor skillnad. för vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Mineral Sport SPF 30 Citrus Mimosa med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.