ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (30)
Anna Verifierad kund 30/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudtextur Ålderstecken

Min nya solskyddsfavorit! Skyddar min hy mot solen utan att irritera huden och har dessutom en snygg primereffekt. Kommer skippa min foundation i sommar och bara använda denna:)

18 0
Hanna Verifierad kund 26/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Mitt absoluta favorit solskydd! Har använt flera flaskor. Perfekt nyans.

0 0
Hannah Verifierad kund 23/05/2020

Konsistensen var väldigt runnit, och den ''bränner'' vid applicering, men även timmar efter. Har fått röda fläckar i ansiktet, som uppstått efter att jag använt den här produkten några dagar i rad. Rekommenderar inte.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att din hud reagerat på detta vis av Mineral Radiance UV Defense SPF 50. För att kunna utesluta så detta inte är en allergisk reaktion ber vi dig gärna kontakta oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Frida Verifierad kund 20/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne

minus: Luktar ganska starkt. La sig i väck tex på ögonlocket. Sved vid applicering. Otroligt svår att få att sjunka in i huden, även om jag tog lite i taget. Känns som att man bara flyttar runt det och det mesta fastnar på händerna i slutändan. Bäst resultat blev det om man använde en beauty blender, men då hamnar tyvärr mycket av produkten i den i stället. Kontraproduktivt då man bör använda en ganska stor mängd SPF för att det ska ge adekvat skydd från solen. plus: Färgen passade mig väl då jag har ganska ljus hy. Irriterade inte huden och orsakade inga finnar eller fick acnen att blossa upp. Summa summarum: Helt ok produkt, men med tanke på priset som ligger närmare 500kr hade jag förväntat mig mer än ''ok''.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Detta solskydd appliceras med fördel på en ordentligt fuktad hud, och ett fint tips är att efter applicering klappa med händerna på huden. Solskyddet smälter då in på ett fint vis utan att kännas klumpigt. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Michaela Verifierad kund 15/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

jag blandar den här med Sensai bronzing gel, bara för att få en lite snyggare färg. Tycker att den blir lite grådaskig och tråkig annars. Gillar konsistensen och att den Lägger sig som en silkeslen yta på huden. Använder den hela sommaren och min hy mår väldigt bra av den..kan starkt rekommendera!!!

0 0
Rebecca Verifierad kund 12/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton

Inte alls nöjd, det ser ut som en dålig foundation på som inte har täckning, den spricker och ser ojämn ut på min hy, så man får absolut inte vara yttorr. Kan inte bära den själv för det ser inte bra ut och kan inte heller bära med smink för det ser bara värre ut. Den fläckar av sig och sätter sig inte riktigt i huden. Tar du på ansiktet har du en lätt färg på händerna... då föredrar jag hellre att vara vit i ansiktet....

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att Mineral Radiance UV Defense SPF 50 inte känt passande för dig. Det är viktigt att du har bra återfuktande produkter under ditt UV-skydd för att optimera ditt resultat. Mineral Radiance UV Defense SPF 50 har en lätt konsistens och är därav bra att använda en annan återfuktande creme under. Nyansen som är adderad ska passa de flesta men kommer inte känns hundra för alla. Önskar du guidning kring att hitta ett nytt UV-skydd är du varmt välkommen att kontakta oss. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Cassandra Verifierad kund 10/02/2020

Tycker att färgpigmenten i denna smular och lägger sig över ansiktet så det ser riktigt illa ut med hudfärgade smulor i ansiktet, vilket är väldigt tråkigt! Inte hunnit testa denna i utomlandsol så kan inte säga hur solskyddet är ännu. Men blir tyvärr nog inte ett återköp av denna produkt oavsett pga den smulande effekten.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att Detta UV-skydd inte känts bra för dig. Mineral Radiance UV Defense SPF 50 innehåller ett fysikaliskt uv-filter där de har tillsatt pigment i denna creme för att neutralisera så den inte blir vit på huden. Skaka förpackningen noga innan du applicerar UV-skyddet och massera in en liten mängd åt gången. Du kan även testa att låta dina övriga steg sjunka in ordentligt innan du följer upp med ditt UV-skydd. Önskar du vidare guidning är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Christina Verifierad kund 03/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ojämn hudton Acne

Om jag bara fick använda en SPF så skulle det vara denna. Använder sen som foundation på vardagarna och den ''får mig'' att använda SPF året runt.

0 0
Lina Verifierad kund 11/12/2019

Färgen var tyvärr för rosa för mig

0 0
Shara Dilzar Verifierad kund 14/09/2019

Jag tycker denna SPF är fantastisk. Den är ultralätt och jämnar ut hudtonen samtidigt som man är ordentligt skyddad från UVA/UVB. Först är den lite oljig när man smörjer på den, men den sjunker in snabbt och lämnar huden med en otroligt vacker lyster och jämnhet. Jag som har väldigt fet T-zon upplever att det snarare ser bättre ut med denna jämfört med andra SPF som gör området blankare. Ibland skippar jag hudkräm innan och kör endast på denna produkt och sedan concealer, perfekt look!

0 0
Linnea Verifierad kund 13/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Har provat många olika solskydd men det här är absolut min nya favorit! Skippade både primer och foundation eftersom huden blev så fin.

0 0
Malin Verifierad kund 15/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ålderstecken

Gillar konsistensen men tyvärr gör den kalla gråa färgen att man blir grå/vit i ansiktet. Kanske ok om man är vinterblek blek eller ljus i övrigt, men jag har en olivfärgad hy speciellt på sommaren så ser ut som jag går med ansiktsmask på. Blir första och sista flaskan jag köper.

2 0
Sofie Verifierad kund 24/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Jag älskar denna!!! Får massa komplimanger för min hud, å varje gång får jag svara att ''det är faktiskt min SPF''och sen börjar jag prata om den här och att alla borde prova. Jag har känslig hy och har kommit fram till att fysikaliskt filter passar mig bäst, dessutom svider mina ögon när jag provat olika produkter med kemiskt filter (hur noga jag än är med att inte komma för nära ögonen) men inget sånt med den här. Har använt upp två flaskor av denna och funderar nu på att köpa min tredje (även om jag är lite peppad på att testa Heliocare pga nytt... fast denna är ju ett säkert kort... Ahh ambivalensen?!)

2 0
Johanna Verifierad kund 18/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken Finnar & plitor

Gillar denna starkt hittills! Körde först med fuktkräm under, men testade idag utan och för mig med ganska fet hy blev det till och med bättre då. Återstår att se hur den funkar när det blir varmare och svettigare i sommar och huden oljar till sig på riktigt. Blev lite förvånad när jag fick den, hade missat att den är tinted och fungerar som en lätt foundation. För mig som inte använder make-up kan sånt se lite märkligt ut, men tycker denna funkar utmärkt. Får min hy att se perfekt ut (tack skinceuticals andra produkter för en bra start), utan att jag ser det minsta sminkad ut.

2 0
Marie Verifierad kund 28/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Blankhet

Väldigt rinnig i konsistensen vilket jag inte riktigt gillar. Önskar att den skulle vara lite mer fast i konsistensen. Funkar bra under smink och blir en bra bas. Jag använder min utan att ha fuktkräm innan för tycker det blir lite kladdigt annars , men jag har fet hy så är man torrare i hyn så kanske man behöver fuktkrämen innan. Den är lite dewy men som sagt den lägger sig fint så inget att oroa sig för. Köper jag den igen ? Ja troligen. Absolut inget fel på den förutom att den är väldigt rinnig. Troligtvis en vanesak bara och jag har bara haft min i typ en vecka. Gillar att den är tintad. Jämnar ut hudtonen lite när man är osminkad och vill man ha foundation över så är det inga problem. Jag hoppar dock primern när jag använder denna och låter denna fungera som primer. Känns lite som det blir kaka på kaka annars.

0 0
Birgitta Verifierad kund 08/04/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Blankhet

Mycket tunn och lätt ansiktscreme som jämnar ut hudtonen. Fast jag brukar få kvisslor och fet hy under dagen så tycker jag att båda tillstånden har lyst med sin frånvaro då jag använt denna underlagscreme.

2 0
H Verifierad kund 30/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Jag testade paulas choice solskydd. Fick utslag . Chattade med kundtjänst , fick rekom att använda fysikalisk solskydd. Då köpte jag denna . Mitt ansikte består av massor finnar under huden . Nu har jag inte använt solskydd o hy känns lugnare men väntar tills finnarna är borta. Vågar inte testa något , skulle uppskatta om skincity skickade ''prov'' på solprodukter innan köp . Känns tråkigt o betala så mkt som inte kan användas :(

2 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Vi har tyvärr inte möjlighet att skicka prover separat eller ta emot önskemål om prover eftersom vårt sortiment av prover varierar från dag till dag. Kontakta gärna oss på kundrelationer, så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Emelie Verifierad kund 02/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

Effektivt solskydd med rinnig konsistens som inte gett mig finnar(!) Ljus nyans som är nästan grå i tonen, det låter fult men det ger en väldigt neutral effekt på huden. För en riktig blekfis som mig är det en bra sommarnyans. Har man en lite mörkare hudton kan nog denna se grå ut på huden. Ger fin lyster utan för mycket ''dew''. Jämnar ut hudtonen som en färgad dagkräm så använder den som sminkbas. Det enda negativa är att den klumpar/smular sig med min ögonbrynspenna så jag får fylla i brynen innan jag applicerar solskyddet. Men kommer definitivt köpa igen till sommaren.

2 0
Iglan Verifierad kund 03/01/2019
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

MEN HALLÅ!! Den är ju fööööör ljus för min mörka hy. Så hur ska man använda den egentligen???

4 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna creme inte känts bra för dig. Mineral Radiance UV Defense SPF 50 innehåller ett fysikaliskt uv-filter som lätt kan upplevas lämna en vit hinna på huden, där av har de tillsatt pigment i denna creme för att neutralisera detta. Dessvärre gör det fysikaliska filtret att denna creme inte passar alla hudtoner. Vi hjälper dig gärna att hitta ett uv-skydd som kommer passa din hud bättre om du önskar. Vi finns tillgängliga för rådgivning via chatt, mail och telefon så tveka inte att kontakta oss. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Emelie Verifierad kund 29/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Den bästa solskyddskrämen för ansiktet jag testat hitills! Huden blir jättefin efter man applicerat denna. Den täpper inte till och ger dålig hy som jag upplever att vissa solskydd kan göra. Lätt tonad, färgen passa mig bra som har rätt ljus hy! Kommer att köpa igen!

1 0
Tove Verifierad kund 29/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Väldigt nöjd med dennna produkt, den har en lätt konsistens och lagom täckande färg som bara får mig att se fräsch ut. Jag använde enbart den i ansiktet under 10 dagar i Spanien, och det fungerade alldeles utmärkt. Använder den fortfarande gärna dagligen istället för foundation. Kan behöva en primer/lätt puder över för att inte bli blank. Men ingen irritation alls på min känsliga hud. Tumme upp!

2 0
Daniella Verifierad kund 20/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Den här solcremen var jag lite besviken på då den blivit så hyllad. Detta är ingen creme utan mer en rinnande vätska som ska appliceras på huden. Jag tycker att själva proceduren vid applicering var kladdig. Jag föredrar ett klassiskt solskydd med cremig konsistens.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att denna inte kändes passande för dig. Mineral Radiance UV Defense SPF 50 har en tunn och lättviktig formula. Skaka produkten innan för en enkel och smidig applicering. Önskar du ett mer rikt solskydd så kan jag varmt tipsa dig om Ultra Facial Defense från samma märke. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Anna Vikström Verifierad kund 29/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Bästa solskyddet jag har provat! Efter två veckor i Spanien har min melasma inte förvärrats och jag har inte fått en endaste finne. Håller till och med efter ett bad.

4 0
Therese Verifierad kund 18/07/2018

Jag skulle åka utomlands och ville ha ett bra skydd för ansiktet. Kontaktade SkinCity på chatten för att få hjälp och blev så rekommenderad detta! Superbra och trots att den är tonad, vilket inte bruakr fungera för mig då jag har jätteljus hy - så gjorde den så jag kände mig fin i hyn trots insmord och minimalt med makeup. en vecka i Spanien med stekande sol hela dagarna och inte en rodnad ens. SÅ bra är den. Upplever inte heller att den täpper till och orsakar plitor och annat som många andra solskydd för ansikte kan göra. TOPPEN!

6 0
Sophie Verifierad kund 15/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Blankhet

Denna gör sig superfin på huden, lätt att applicera, en lättare version av foundation, på sommaren behövs inte smink med denna. Har lätt att få finnar och plitor med spf men inte med denna. Kommer köpa igen!

4 0
Charlotta Verifierad kund 25/06/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Solskydd som glider på huden och fördelar sig jämt. Jag känner dock att jag har en kräm i ansiktet så den är inte helt omärkbar. Den samlas något i de djupare rynkorna på pannan, men det gör även olika sorters foundation på mig. Tonen är rätt ljus och drar åt det kallare hållet så har du varm ton på din hud kommer du nog att tycka att den drar åt rosa. Nu under sommarmånaderna kommer den ofta att helt att ersätta min vanliga Bare Minerals Complexion Rescue (min vinterfärg Vanilla (neutral), sommarfärg Buttercream (neutral-varm)) även om min hy blir mycket mer gyllene/varm på sommaren än vad tonen på detta solskydd är. Får jag mer färg under sommaren kan den komma att bli på tok för ljus så den lämpar sig kanske bäst vintertid om man inte är mycket ljus OCH om man inte vill lägga foundation över. Den jämnar märkbart ut hudtonen men är absolut inte täckande. Resultatet blir väldigt fint med en gnutta Bare Minerals Mineral Veil eller Original Foundation över - minimalt med make-up för sommarbehovet!

1 0
Julia Verifierad kund 20/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Besviken, fick rekommendation av er( hudtest), min hy blir torrare och den sätter sig i porer o rynkor osv. Huden flagnar och det svider dessutom. Tar alla steg innan solkrämen, med 2-3 olika serum och dagkräm, men ändå funkar inte för mig! Dålig verkligen!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att du inte är nöjd med denna produkt. Denna creme används med fördel som ett kompletterande uv-skydd till din ansiktscreme utan uv-filter. Detta är en lätt produkt så har man en torr hud behöver man ha en rikare creme under denna. Önskar du tips på vilken creme som du kan kombinera med denna får du gärna kontakta oss på: info@skincity.se. Vi hjälper dig gärna vidare.Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Helena Verifierad kund 18/06/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Ålderstecken

För ljus nyans för mig och alltför torr produkt som lägger sig i porerna.

0 0
Lisa Verifierad kund 23/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ålderstecken

Nu efter en veckas solande i Thailand har jag inte fått en tillstymmelse av fler fräknar eller nya pigmenteringar. Trots att jag dessutom fortfarande ammar och spenderar flera timmar i stark sol varje dag. En skön kräm som dessutom ger en fräsch look tack vare att den är lite färgad. Jag som fasat för solen pga stora problem med pigmenteringar, kan nu bara njuta. Min nya favorit! ??

11 0
Mirjam Verifierad kund 09/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Inget av ovanstående / Vill ej ange

Lätt och skön konsistens som går in i huden utan kladd. Jämnar ut hudtonen med en len känsla och fin lyster. Dryg produkt som kommer räcka länge.

9 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Mineral Radiance UV Defense SPF 50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.