ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Linda Verifierad kund 09/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Älskar denna! Högt uv skydd samtidigt som den mattar ner och jämnar ut hudtonen. Och den ger inga finnar! Jag använder den dagligen på väl återfuktad hud som sista steg, man får jobba in den lite, annars kan den smula. Toppenprodukt!

4 0
Sanna Verifierad kund 26/07/2020

Sämsta jag någonsin testat. Smular i ansiktet, konstig konsistens. Kontaktade skincity via mejl och fick tips om att lägga serum under vilket jag gjorde men det var samma resultat vilket jag skrev tillbaka, inget svar... känns som man blir lurad ibland. Inte nöjd och det är väl bara beställa ny kräm från en annan sida.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att du inte känner dig nöjd med produkten och att du upplever ett sådant bemötande. Prova att klappa in serumet först och låt det absorberas innan du sveper över solskyddet. Man kan också "lura" produkterna när de inte riktigt är kompatibla och mixa dem innan applicering. Det är här man kan blanda dem i handen innan applicering. Är det ett serum med silikonbas så kan det bli för mycket för huden med båda varianterna och orsaka lättare smulning. Har du vidare funderingar så finns vi här för att guida dig. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

sabina Verifierad kund 26/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Blankhet

Sämsta cremen jag köpt hittills. Den är torr och ger en grå dassig ton på huden som inte är fin alls. Har provat att använda den både utanpå fuktcreme som skincity påstår är bättre och endast denna, och den är precis lika dålig oavsett. Och den grå dassiga färgen består.

2 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att du inte trivs med produkten. Mineral Matte UV Defense SPF 30 passar främst en fet hy som önskar en matterande effekt. Går även att använda till en annan hudtyp men då gärna med en creme under. En del fysikaliska solskydd kan lätt uppfattas som vita, därför har de i denna produkt tillsätta lite pigment. Tänk på att arbeta in produkten väl för bästa effekt. Önskar du ett solskydd utan nyans så kan jag varmt tipsa dig om Ultra Facial Defense från samma märke. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Sandra Verifierad kund 06/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Torr och svår att blanda ut, kommer inte ens använda upp den tyvärr

1 0
Maria Verifierad kund 17/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Jag har matt hy i max en timme sen är jag glansig igen. Den smular mycket. Kommer inte köpa igen.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Mineral Matte UV Defense SPF 30 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.