ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Anna Verifierad kund 28/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Köpte Firecracker för att prova. Har provat MÅNGA olika läppstift utan satt vara helt nöjd. Detta använder jag dagligen hela tiden. Äntligen ett stift som färgar lagom och får läpparna mjuka.

2 0
Sophia Verifierad kund 14/05/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Luktar gott av karamell och vanilj. Jag har i färgen ''Nude beach'' som är ljust rosa och passar en solkysst hud. Färgen lägger sig lite som ett lager på huden så man gör bäst i att skrubba läpparna först med valfri lip scrub och gnugga in färgen lite ned fingret efter applicering.

2 0
Jennie Verifierad kund 20/05/2019

Köpte denna för att använda som solskydd till läpparna under sommaren. Jag har lite svårt för lukten och konsistensen. Fin färg och annars bra.

0 0
Constance Verifierad kund 27/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Tyvärr en besvikelse. Jag har väldigt känsliga läppar som i princip behöver fettnivå bepanthen eller sheasmör. Den här gled på fint och har en underbar kall lingonröd nyans (firecracker) men när den började försvinna så lämnade den läpparna torra och lite stickande.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är ett läppbalm som innehåller många närande och vårdande oljor. Har man väldigt torr läppar är det bra att återapplicera denna flera gånger under dagen för att minska torrheten. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att återkomma till oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer / skincity.

Jenny Verifierad kund 26/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Min nya favorit till läpparna! Fukt solskydd och färg i ett! Färgen summer crush passade mig perfekt. Fin rosa färg om man vill ha färg men inte för mycket. Så bra på sommaren ?

1 0
Alexandra Verifierad kund 28/06/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

Bra ingredienser. Bra konsistens, god doft och fin färg (firecracker).

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Mineral Liplux SPF 30 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.