ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Karolina Verifierad kund 01/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Acne

Jätteskön konsistens och huden blir verkligen matt och len! Dock var denna bb inte särskilt täckande/färgad i övrigt, vilket kanske passar dem med mindre rodnad än mig.

1 0
Hanna Verifierad kund 22/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Blankhet

Bästa dagkrämen jag testat! Konsistensen är fluffig och behaglig och inte smetig som krämer med SPF kan vara. Denna håller min hud matt hela dagen. Den täcker inte mina rodnader helt men älskar den ändå.

0 0
Maria Verifierad kund 10/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Ojämn hudton

Helt klart den bästa solkrämen. Testat en rad olika solkrämer och alla har gjort min hud fettig vilket resulterar i små finnar. Denna håller huden matt hela dagen. Känns väldigt lätt på huden och man glömmer att man smort sig med solkräm eftersom huden inte känns fettig. Dessutom är krämen färgad vilket upplevs som en uppfräschning. Kommer inte byta ut denna????

0 0
Veronika Verifierad kund 16/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud

Denna är utan konkurrens den mest behagliga spf med fysikaliskt solskydd jag testat! Känslan på huden är mer som en lätt, ''fluffig'' primer än som en kräm. Den absorberats direkt och lämnar en sidenmatt, slät yta. Den täcker dock inte mina rodnade partier, men det hade jag inte förväntat mig heller. Rekommenderar verkligen denna!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Mineral Face SPF 30 Matte Tint Unscented med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.