ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Linnea Verifierad kund 21/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Blankhet

Denna är sänd från ovan! Jag är väldigt ljushyad med fräknar så solkräm har alltid varit en väldigt stor del av mitt liv men aldrig NÅGONSIN har något kommit i närheten av denna. Jag har också combination hy med fet t-zon och resten normal så har letat med ljus och lykta efter en solkräm som man kan re-apply varannan timme utan att känns sig kladdig och denna kan sjunker in i hyn direkt och man får en matt och silkes-len finish! Känns precis som en primer på hyn! Eftersom det är ett fysikaliskt solskydd funkar det jättebra att använda på hela ögonområdet utan att behöva oroa sig att ögonen ska svida eller att mascaran ska påverkas. Kommer ALDRIG gå tillbaka till något annat. KÖP

9 0
Sandra Verifierad kund 22/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Blankhet

Ett väldigt bra solskydd! Jag använder denna dagligen under min mineralfoundation (puder). Vanligtvis har jag problem med solskydd då jag ofta får finnar vid daglig användning. Med denna fungerar det dock utmärkt! P.s Glöm inte att skaka flaskan innan användning.

9 0
Rebecca Verifierad kund 03/06/2020

Jag ville verkligen gilla denna. Och det får högt betyg, men jag tyckte personligare inte om konsistensen på den. Upplever även att jag fått mer finnar av den. Skall använda slut på den och se om det är en övergångsperiod då jag bara använt den i ca 2 veckor. Har dock inte bränt mig en enda gång med denna och jag bränner mig väldigt lätt, så det är också ett bra tecken.

0 0
Rebecka Verifierad kund 09/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Så bra! Använde denna hela förra sommaren, brände mig inte en enda gång- inte ens under 3 veckor i Grekland. Applicerar en mindre mängd varje morgon (en tub räckte gott för hela sommaren) och den matterande effekten håller superbra hela dagen. Finns tendens till white cast men jag är så ljus i hyn att det inte märks. Blir som en silkeslen primer och den reducerar rodnad/flammighet från akneärr osv väldigt fint. Under vintern har den varit lite för uttorkande men provade just att ha lite återfuktande ansiktsvatten under och då känns den jättebra igen. Rekommenderas starkt!!

1 0
Ulrica Verifierad kund 07/06/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Den i särklass bästa solkräm för ansiktet jag någonsin använt! Brukar lätt få plitor och utslag av solkrämer, men inte av denna. Krämen går lätt in i huden och ger en matt yta. Jag upplever den också vårdande och min lite rödflammiga hudton har också reducerats och blivit jämnare. Ett stort plus är att den kan användas på ögonlocken och runt ögonen utan irritation eller rinnande ögon. Rekommenderas!

2 0
Besviken Verifierad kund 11/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ojämn hudton Blankhet

Jag fick den här rekommenderad av skincity, men upplever inte alls att den funkar. Den grabbar verkligen tag i minsta lilla torra fläck och ser kakig och ofräsch ut. Även på mig som är väldigt, väldigt blek ger den en vit hinna. Den känns väldigt ''silikonig'' på hyn och reagerar konstigt på mitt smink. Det blir smulig, torrt och kakigt. Jag upplever inte heller att den skyddar så bra, trots att jag använder en stor mängd. Jag rekommenderar den tyvärr inte.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna creme inte uppfyllt dina förväntningar. Upplever du att du har en torr hud är det bra om du använder ett återfuktande serum under denna creme för att binda fukt på djupet i huden.Vilka produkter man kombinerar med cremen kan också ha en avgörande effekt för resultatet. Denna creme innehåller ett fysikaliskt uv-filter som reflekterar bort UV-stålarna från hudytan istället för att absorbera dem i huden. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon om du önskar vidare rådgivning. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Cornelia Verifierad kund 25/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Acne

Köpte med mig denna till långresa i Australien. Supernöjd med denna! Den matta finishen älskade jag och känns lite som en silkeslen primer. Är ju ett mineralskydd så den lämnar lite av en white cast, men jag applicerade en tunn CC cream med spf 30 över, som även gav lite lyster, men fungerar även utan. Var lite orolig först för att det är spf 30, men eftersom att det egentligen inte är så stor skildad får man bara vara noga med att återapplicera. Kommer definitivt köpa igen! Hade på mig varje dag i 2 månader och det finns produkt kvar.

2 0
Frida Verifierad kund 13/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Jag gillar denna! Min hud är väldigt torr och irriterad, så jag lägger mina återfuktande steg innan och avslutar med detta solskydd. Man blir först vit, men det lägger sig efter ett tag. Huden lämnas sedan len och mjuk som sammet.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Mineral Face SPF 30 Matte Cucumber med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.