ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Jennie Verifierad kund 19/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Blankhet

Superhärlig mask! Lugnande för huden efter att ha varit i solen, huden känns ren, återfuktad på djupet och ger en utjämnande effekt.

4 0
- Verifierad kund 09/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Älskar den här! Tycker jag får jättefin lyster av den.

1 0
Julia Verifierad kund 13/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur

Favorit-masken för de dagar man missat solskyddet, har PMS eller huden bara ballar ur! Underbar när huden känns stressad och man fått lite plitor.

1 0
Sabina Verifierad kund 29/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Denna sheetmask är en av väldigt få, om inte den enda, som inte får min hud att kännas uttorkad. Kylande, lugnande och porerna lite mindre synliga. Jättebra att den är två-delad. Som allt annat som man har testat med Klairs så är denna mask mycket fin och skön för en känslig, torr hy som ibland har värre humörsvängningar än vad man själv har!

2 0
Frida Verifierad kund 10/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudtextur Blankhet

Min favoritmask! Huden känns så återfuktad och jag tycker att porerna drog ihop sigefter att jag använt den.

1 0
Jenny Verifierad kund 05/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Fullkomligt älskar den här masken.... lätt att lägga på, sitter bra, skön känsla medan den verkar och efter, huden känns härligt återfuktad och pigg... perfekt för reseväskan också )

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Midnight Blue Calming Sheet Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.