ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Stina Koskijev Verifierad kund 14/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Aldrig vart så nöjd med ett micellärt vatten som med denna. Överväldigande förtjusning när man tittar på bomullspadden efter svept denna i ansiktet som steg 2 i rengöring (till o med de dagar jag inte haft smink!). Den känns skön mot ansiktet, inte uttorkande o man känner att den gör jobbet. Positiv överraskning var även den hygieniska pump-funktionen då man lägger sin pad o ''pumpar upp'' produkt. Däremot tycker jag att det känns som att det går åt en hel del produkt för att blöta bomullspadden. Så behöver köpa en ny om cirka 3 veckor (använt 2 ggr/dag i 4 veckor).

0 0
Marie Lenschow Verifierad kund 12/05/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Tycker inte om förpackningen då det skvätter åt alla håll när man trycker med bomullspaden för att få upp produkten. Den har ingen skön känsla mot huden och luktar dessutom illa. Dessvärre det sämsta micellärvatten jag provat.

0 0
Svar från

Madeleine Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att Micellar Water Cleanser inte har känts helt bra och passande för dig. Testa gärna att hålla bomullspadsen riktigt tätt mot pumpen och tryck med handflatan för att minska risken att det skvätter. Då SKINCITY skincare inte innehåller några tillsatta dofter/parfymer så kan själva innehållet ha en något mer klinisk doft som kommer från själva ingredienserna. Självklart önskar vi att du ska känna dig nöjd med din produkt, kontakta därför oss gärna på info@skincity.se så guidar vi dig vidare på bästa sätt kring din produkt. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Sandra Verifierad kund 28/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Känslig hud

Använder i princip allt annat från er serie och tänkte att micellarvattnet skulle vara toppen för en småbarnsmamma på morgonen. Istället blossade hela ansiktet upp och blev rött efter första användning precis enligt instruktioner. Ledsen:(

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att din hud fått rodnad efter Micellar Water Cleanser. Hur huden reagerar på olika typer av ingredienser är väldigt individuellt men vi vill såklart att du ska känna dig nöjd. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över den reaktion som har uppstått och guidar dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

N.A Verifierad kund 14/04/2020

Började använda denna idag. Tycker inte att den var så lätt att arbeta med. Fick dessutom rodnader på huden runt ögonen som höll i sig ett tag. Aldrig hänt tidigare med andra micellarvatten jag använt.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att Micellar Water Cleanser inte uppfyllt dina förväntningar. Har man känsliga ögon är det bra att använda en separat rengöring anpassad till ögonen för att motverka irritation. Vi finns här för dig så tveka inte att kontakta oss om du önskar guidning kring dina produkter för att uppnå ett optimalt resultat. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Anki Verifierad kund 03/04/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Precis börjat använda produkten, superbra förpackning ????. MEN vilken hemsk doft, ursäkta ordvalet men micellar vattnet luktar kräks. Är annars i princip aldrig känslig för dofter. Varför denna hemska doft?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Inom Skincity Skincare finns det inte några adderade doftämnen i produkterna vilket för att dem kan få en mer klinisk doft. Detta micellära vatten ska dock inte dofta så som du beskriver den så kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över detta. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Sabina Verifierad kund 29/05/2020

Älskar förpackning... Innehållet funkar inte för mig..blossade upp hela ansiktet och blir rött. Kan ha brinnande känsla ca 30 min efteråt.. hjälper inte ens om jag kyler ner det med kallt vatten... Tyvärr

0 0
Svar från

Madeleine Skin therapist

Tack för din recension! Jag beklagar att du upplevt reaktion av produkten Micellar Water Cleanser. Det är en mild men effektiv formula, det är dock alltid mycket individuellt vad huden kan reagera på. Det låter som att det är något i just denna produkt som din hud inte riktigt tycker om då den reagerat med så pass blossande känsla. Vi vill självklart hjälpa dig när något inte känts bra för dig. Maila oss gärna på: info@skincity.se så hjälper vi dig vidare på bästa sätt. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Micellar Water Cleanser med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.