ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Ellinor Verifierad kund 02/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Använder denna som enda rengöring på morgonen nu under vinterhalvåret. Känns fräscht och man blir inte torr som man lätt kan bli av en ''riktig'' rengöring. Tummen upp!

6 0
Rickard Verifierad kund 14/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken Blankhet

En underbar produkt att ta till när man är stressad på morgonen, och inte orkar hela rengöringsproceduren. Använder den inte på kvällen då jag vill ha en mer djuprwngörqnde rutin. Fukta en bomullspad med produkten och svep det över ansiktet till det känns rent. Ansiktet känns rent och är redo för efterföljande produkter. Ett tips: använd Skincitys pads så går det inte åt så mycket produkt som stannar i själva bomullspadsen. Därmed håller produkten längre.

0 0
Jessica Anshagen Verifierad kund 06/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Jag har testat flera micellära rengöringar men aldrig fastnat för någon. Antingen har de lämnat som en hinna på huden eller så har jag inte känt mig tillräckligt ren. Den här är verkligen SÅ bra! Versos lämnar ingen hinna, torkar inte ut huden och är perfekt som första rengöringssteg på morgonen. Går direkt på med toner efteråt utan problem. Älskar dessutom att den innehåller favoritingrediensen niacinamide! Tack SC för att ni rekommenderade mig denna, kommer aldrig byta!

2 0
Maria Verifierad kund 06/07/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Så lätt och enkelt att rengöra på morgonen. Även på kvällen som andra rengöring. Love it!

2 0
Felicia Verifierad kund 12/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Sveper av min rengöring, UltraCalm från Dermalogica, med denna på kvällen och på morgonen tar jag bara en pad över ansikte och dekolletage. Har bytt från vanligt ansiktsvatten till denna.

1 0
Lotta Verifierad kund 04/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Ersatte andra rengöringssteget i dubbeltvätt med denna då jag blev för yttorr. Funkar bra! Sveper den även över ansiktet om morgonen istället för att tvätta med vattenlöslig rengöring. Detta har hjälpt huden att behålla fukten nu under vinterhalvåret. Den tar även bort make-up på egen hand om man så önskar men då krävs flera omgångar vilket gör att man lätt gnuggar för mycket på huden och gnuggningen kan då irritera en känslig hud. Men om man enbart vill ta med en rengöring på en kortare resa kan det vara en lösning. Nöjd!

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Micellar Water med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.