ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Ida Verifierad kund 08/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Inledningsvis var jag lite skeptisk till denna rengöring men nu fullkomligt ÄLSKAR jag den. Tar bort allt smink utan problem (använder dock inte vattenfasta produkter så kan inte uttala mig om det), svider inte det minsta i ögonen, mild doft och lätt att tvätta bort med vanligt vatten. Den lämnar ingen fet hinna på huden efteråt utan känns bara återfuktande. Perfekt som första steg i dubbelrengöring!

6 0
Eva Nygren Verifierad kund 14/04/2019
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

Den här oljan gillar jag verkligen och kommer köpa igen. Den rengör väl och lämnar huden i fin form, utan torrhet. Gillar också att jag behöver använda vatten, men att det ändå inte blir torrt. Rekommenderas varmt!

1 0
Emelie Verifierad kund 18/01/2019

Väldigt härlig oljerengöring! Tar bort smink utan problem, känns härlig på huden och torkar inte ut. Använder den som steg 1 för sminkborttagning och en annan rengöring efteråt. Även skön att använda ensam på morgonen under vintern.

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Sweet Almond Micellar Cleansing Oil med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.