ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (17)
Ann Swe Verifierad kund 03/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Köpte denna mist då jag har yt-torr hud och är i behov av återfuktning under dagen. Ingredienslistan är väldigt bra med bland annat Glycerin, Sodium hyaluronate och Niacinamide. Misten återfuktar väldigt bra och doftar ljuvligt av melon. Kunde önska att den funnits i en parfymfri version också.

8 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du tycker om Melon Moisture Mist. Vi ska givetvis ta din önskan vidare om ett parfymfritt alternativ. Hälsningar,Kundrelationer/skincity.

Anna Verifierad kund 02/07/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Älskar den här. Riktigt bra och jämn mist, perfekt återfuktning (man blir inte blöt eller oljig) och underbar sommardoft. Trevligt med lite extra påfyllning av c-vitamin och niacinamide under dagen också!

1 0
@for.my.love.of.beauty Verifierad kund 26/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Älskar den här! Perfekt mist med underbar doft. Har min i kylskåpet.

1 0
Matilda Verifierad kund 04/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Köpte denna i början på oktober och har använt nästan varje dag. Nu när den är slut märker jag stor skillnad på att min hud känns torrare under dagen, speciellt om jag har smink. Väntar på att den ska komma in på lager igen så jag kan få tillbaka fukt och glow!

1 0
Tina Verifierad kund 20/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur Ålderstecken

Älskar denna både doft och hur den återfuktar! Den har en härlig jämn mistspray också men man måste ta bort en liten ''flärp'' som sitter vid sprayfunktionen annars börjar den droppa efter ett tag och det blir dålig mist. Önskar man kunde göra en liknande mist fast med spf också inför sommarhalvåret!!! Så bra att kunna återfukta och addera spf under dagen så man slipper sminka om sig. Det enda sådant spray som finns här är Coola som jag tycker är lite uttorkande.

1 0
Sandra Verifierad kund 28/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Älskar denna! Lätt att få jämnt fördelad och doftar superhärligt och då gillar inte ens jag hudvårdsprodukter med doft. Huden känns återfuktad med fräsch lyfter.

1 0
Tabitha Verifierad kund 23/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Inte så jätte impad tyvärr, ingen wowkänsla här som jag trodde o läst mig till. Gör säkert sitt jobb men har använt andra som känns mer återfuktande. Saknar glowet som andra mister ger. Doften är lite för starkt.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att misten inte uppfyllt dina förväntningar. Vi hjälper dig gärna vidare att hitta en ny mist som känns mer passande för just dig. Tveka inte att kontakta oss på kundrelationer så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jenny Verifierad kund 11/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jätteskön fuktspray som ger fukt och lugnar min känsliga hud. Tycker bara ni borde göra den i större flaska också, så man kan ha den i sin hudvårds rutin och den inte tar slut så fort!

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du trivs med denna mist. Vi ser givetvis till att ta din önskan vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Louise Verifierad kund 02/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Den här misten är den bästa. Min hud blir Så återfuktad. Den luktar helt fantastiskt- inte alls starkt såsom jag trodde. Men luktar definitivt mycket melon. Sprutet blir helt perfekt och fördelas jämnt och fint i ansiktet och dektolltage.

2 0
Amy Verifierad kund 28/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Fullkomligt älskar!! Doften är underbar, det kommer ut en perfekt dos vid applicering och sprayen återfuktar! Lite utjämnade också.

1 0
Anna Verifierad kund 16/08/2019

När jag sprayar den i ansiktet så kommer det stora droppar, det blir väldigt blött så man måste smeta ut den. Det spelar ingen roll vilket avstånd jag sprayar ifrån, det blir samma resultat. Kan alltså inte användas utanpå smink. Gillar att ha den när jag är hemma utan smink.

2 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Ett tips jag kan ge dig är att du endast trycker på "mistens top" mycket lätt. På så sätt kommer det bli lättare att trycka ut misten och få den jämn. Upplever du inte någon förbättring får du gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon så hjälper dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Marika Verifierad kund 08/08/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag vart lite besviken på denna då jag hade förväntat mig en tiptop produkt. Jag tycker melondoften är aningen för stark för mig då jag är lite känslig mot dofter och så gillar jag inte sprayfunktionen då jag tycker att man blir alldeles för blöt av den. Allt är dock efter eget efter tycke och smak och jag förstår att andra kan tycka om den här misten även om den inte föll mig i smaken.

1 0
Svar från

Lena Skin therapist

Hej Marika, tack för din recension! Vad tråkigt att misten inte föll dig i smaken. Dofter är så individuellt, speciellt om man är känslig för dem. Men om du återkommer till oss på info@skincity.se så kan vi guida dig till en doftfri mist. Hälsningar, kundrelationer / Skincity

Jojo Verifierad kund 02/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Härligt återfuktande mist som ger fin glow. Tyvärr är melondoften väldigt stark och överväldigande. Den försvinner inte heller efter en stund, som andra produkter, utan doften sitter kvar länge och man luktar sötsliskigt melongodis i flera timmar. Jag skulle även önska en mer miljömedveten behållare, som är lättare för oss användare att återvinna. Kanske till och med någon slags refill-alternativ.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vi tar gladligen emot denna feedback och tar detta givetvis vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sofi Verifierad kund 28/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud

Äntligen har jag hittat min favorit mist! och då har jag testat många! den doftar underbart???? återfuktar hyn , Perfekt både med och utan make up och den håller sminket på plats ! jag har med denna mist till jobb varje dag tillsamans med ''oil absorbing sheets pads'' under eftermiddagen på jobb tar jag en pad över ansiktet och även dessa är magiska. tar inte bort smink, bara olja,talg och smuts.man känner sig såå fin och glowet försvinner INTE ! vilket ja va rädd för innan ja köpte dom! direkt efter en sån här pad tar jag melon misten sprayar över ansiktet å man känner sig så fin och fräsh, vad mer kan man begära ? MTM ni har verkligen lyckats! helt besatt i typ alla produkter ja provat hittills. smink och hudvård in ett som verkligen fungerar! sen jag börjat å avända flera MTM produkter har flera frågar mig vad jag använder för produkter till ansiktet.. svarar: MTM såklart! ???????? lova att ni aldrig slutar tillverka dessa produkter !???????????? älskar som sagt allt ja provat. båda primersarna, flytande foundation, squalane melting foundation. squalane compact Foundation, vitamin C tinted moisturizer, bronzing gel , Vitamin C Compact bronzer , hyaluronic light diffusing highlighgter och duon med balmet och gloss pot, borstarna, oil absorbing sheets & misten Så klart! helt sjukt att jag ÄLSKAR allt jag testat från samma märke, har aldrig hänt tidigare!! ni har verkligen gjort ett fantastisk jobb tjejer med dessa produkter, keep up the Good work! ???? Mvh// besatt kund! ?????

4 0
Emma Verifierad kund 18/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Underbar doft och känsla på huden! Men tyvärr är sprayfunktionen inget vidare. Trög att trycka ner och det rinner alltid först några droppar längs flaskan, sen kommer en hård stråle innan det till sist kommer ett härligt moln av misten. Synd på en så härlig mist. Doften är som sagt ljuvlig!!!

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Ett tips jag kan ge dig är att du trycker ner den lilla plast-taggen som finns på munstyckets baksida. På så sätt kommer det bli lättare att trycka ut misten och få den jämn. För vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, telefon eller mail. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jill Verifierad kund 08/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Älskar den här! Både förpackning och innehåll är exakt vad jag letat efter! Älskar den fina misten som jag tycker är jättelätt att fördela! Den återfuktar toppen och håller sminket på plats och känns superskön att toppa upp med under dagen! Önskar bara att den fanns i en större flaska )

0 0
Em Verifierad kund 14/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Jag gillar själva misten och doften är härlig. Dock tycker jag att valet av flaska, en tryckluftsbehållare, är helt fel. Det är svårt att få ett jämnt och finfödelat regn över ansiktet plus att man måste vara väldigt noga med att inte trycka för hårt när man sprayar, samtidigt som man ändå måste trycka ganska hårt för att det ens ska komma ut något ur flaskan. I stort sett alla andra ansiktssprayer som jag har testat har, jämfört med MTM, haft en mycket bättre sprayfunktion, Jane Iredale och Maria Åkerberg tillhör favoriterna. Jag kommer troligtvis inte att köpa MTM:s mist igen tyvärr och det är enbart pga flaskan.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Pumpen kan vara lite trög att trycka ner vid de första användningarna men kommer successivt bli mycket lättare, då tror jag även att du kommer uppleva ett jämnar moln av misten när du trycker ut den. Upplever du inte någon förbättring får du gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon så hjälper dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Melon Moisture Mist med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.