ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Ann Swe Verifierad kund 03/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Köpte denna mist då jag har yt-torr hud och är i behov av återfuktning under dagen. Ingredienslistan är väldigt bra med bland annat Glycerin, Sodium hyaluronate och Niacinamide. Misten återfuktar väldigt bra och doftar ljuvligt av melon. Kunde önska att den funnits i en parfymfri version också.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du tycker om Melon Moisture Mist. Vi ska givetvis ta din önskan vidare om ett parfymfritt alternativ. Hälsningar,Kundrelationer/skincity.

Emma Verifierad kund 18/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Underbar doft och känsla på huden! Men tyvärr är sprayfunktionen inget vidare. Trög att trycka ner och det rinner alltid först några droppar längs flaskan, sen kommer en hård stråle innan det till sist kommer ett härligt moln av misten. Synd på en så härlig mist. Doften är som sagt ljuvlig!!!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Ett tips jag kan ge dig är att du trycker ner den lilla plast-taggen som finns på munstyckets baksida. På så sätt kommer det bli lättare att trycka ut misten och få den jämn. För vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, telefon eller mail. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jill Verifierad kund 08/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Älskar den här! Både förpackning och innehåll är exakt vad jag letat efter! Älskar den fina misten som jag tycker är jättelätt att fördela! Den återfuktar toppen och håller sminket på plats och känns superskön att toppa upp med under dagen! Önskar bara att den fanns i en större flaska )

0 0
Em Verifierad kund 14/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Jag gillar själva misten och doften är härlig. Dock tycker jag att valet av flaska, en tryckluftsbehållare, är helt fel. Det är svårt att få ett jämnt och finfödelat regn över ansiktet plus att man måste vara väldigt noga med att inte trycka för hårt när man sprayar, samtidigt som man ändå måste trycka ganska hårt för att det ens ska komma ut något ur flaskan. I stort sett alla andra ansiktssprayer som jag har testat har, jämfört med MTM, haft en mycket bättre sprayfunktion, Jane Iredale och Maria Åkerberg tillhör favoriterna. Jag kommer troligtvis inte att köpa MTM:s mist igen tyvärr och det är enbart pga flaskan.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Pumpen kan vara lite trög att trycka ner vid de första användningarna men kommer successivt bli mycket lättare, då tror jag även att du kommer uppleva ett jämnar moln av misten när du trycker ut den. Upplever du inte någon förbättring får du gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon så hjälper dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Melon Moisture Mist med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.