ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (24)
sussie Verifierad kund 01/11/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Helt Fantastisk! Precis som jag misstänkte så är denna min nya favorit bland rika och återfuktande ansiktsmasker.Jag använder den som en nattmask varje kväll i min hudvårdsrutin.Känner mig så mjuk och återfuktad av denna mask jag älskar den och den enda mask jag behöver nu.

16 0
Malin Verifierad kund 27/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Den absolut bästa fuktmasken jag har testat! Så glad att jag fick ett prov på denna med en annan beställning, nu har jag beställt den i full size :)

0 0
Viktoria Verifierad kund 22/05/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

Väldigt nöjd med denna! Känner mig återfuktad och len i ansiktet efteråt. Har den som en mask i 15-20 minuter och tvättar sedan av den

0 0
Zandra Verifierad kund 09/05/2020

Ja denna återfuktar! Fick ett prov av denna och blev kär pga av den hörliga krämiga konsistensen och att man verkligen fick en fukt boost! Köpte den stora tuben och har nu denna som quickfix om man är lite yttorr efter användning av många olika aktiva ingredienser.

0 0
Sophie Verifierad kund 13/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Använt denna som nattmask när jag känt att huden varit torr och fnasig. Den har en skön textur som smälter lätt på huden. Upplever dock att den inte är tillräcklig för min yttorrhet trots upprepad användning. Blir tillfälligt mjuk i hyn men ytorrheten kommer tillbaka fort, det är en okej prisvärd produkt men blir inget nytt köp för min del.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att Mellow Moisture Mask inte uppfyllt dina förväntningar. Ett tips jag kan ge dig är att du använder ett återfuktande serum under tex Rich Moisture Second Concentrate samt att du låter masken verka över natten. På så sätt får du en djupare boost med fukt till huden. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Johanna Verifierad kund 12/04/2020

Yes! Den här fungerar perfekt som nattkräm för mig. Den håller min hy återfuktad hela natten. Den irriterar inte alls, utan känns snarare lugnande för min rosacea hy. Dryg är den också. Nu kan jag äntligen lägga ner det ständiga sökandet.

1 0
Karolin Verifierad kund 09/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Masken känns så härlig och mjuk på huden! Den återfuktar huden och man får ett riktigt plump efter användning. Använder den som nattmask 2-3 dagar i veckan. Läs gärna hela min recension här https://beautyreviews.se/recension-skincity-mellow-moisture-mask/

0 0
R Verifierad kund 14/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Den är helt okej. Jag önskar att den var mer återfuktande och så har den en konstig lukt som påminner mig om smält plast. Rekommenderar inte den om man har supertorr hud men den funkar nog för normal hud som är åt torrare hållet

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Har man en väldigt torr hy man man med fördel använda ett serum under masken för att arbeta mer på djupet, Barrier Building Second Concentrate är då ett fint val. Ett tips är även att du sover med masken för att ge huden en extra fuktboost. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Emily Verifierad kund 04/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Denna är helt fantastisk!

1 0
Pamela Verifierad kund 01/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken

Älskar, älskar, älskar denna mask! Ger massvis med fukt och lyster till en vintertrött hy. Jag brukar ha den på upp till en timme och torkar bara av rester innan jag lägger på min vanliga nattcreme. Grymt jobbat Skincity! Ser fram emot att testa fler produkter från er serie.

1 0
Marina Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ålderstecken

Riktigt bra och prisvärd mask. Hyn kändes mjuk och återfuktad. Riktigt skön under det kalla vinterhalvåret.

1 0
Anette Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Ålderstecken

Mycket bra och prisvärd återfuktande mask. Lägger den antingen 10 min på kvällen inom min rengöringsrutin, eller över natt. Första alternativet är bäst för mig rent praktiskt, lägger jag över natt kladdar det lite. Dock får man en helt underbar effekt om den får ligga kvar över natten, huden känns lyft, uppfräschad och känns som ny! Ger en helt ny lyster och fasthet till min hud, är jättenöjd med denna!!

1 0
Cecilia Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ålderstecken

Fick prov på den här i samband med en annan beställning och upplevde en wow effekt och köpte hela tuben direkt. Min hud blev verkligen återfuktad och var som en dröm efter första användandet. Nu när jag använt den flera gånger under ca två månaders tid känner jag inte direkt samma effekt. Den är bra och återfuktande och jag kommer fortsätta använda den, men saknar känslan och effekten jag upplevde i början. Det kanske är så när huden vänjer sig, jag vet inte. Plus för priset! Väldigt härlig att ha på läpparna över natten!

1 0
Johanna Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Ljyvlig mask som verkligen återfuktar. Jag använder den dagligen nu när det är så kallt. Jag har supertorr hy och lägger på sen på morgonen, när den har gått in masserar jag in ev överflöd och lägger på resten av hudrutinen. På kvällen lägger jag den efter hudrutinen under ögonen där jag är som torrast och lätt blir fnasig. Drt fungerar toppen. Jag fick masken i kalendern och har köpt en tub till sedan dess. Den är prisvärd och effektiv. Vill inte vara utan!

2 0
Amy Verifierad kund 12/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne Blankhet

Jag älskar den här! Använder den som nattmask ca 2 gånger i veckan och har så len och mjuk hud på morgonen sen. Super skön mask!

1 0
Jenny Verifierad kund 12/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Wow - plumpad, återfuktad hud efter första användningen! Jag har provat åtskilliga fuktmasker, men detta är första gången jag känner och ser skillnad. Den är rik, krämig men smälter ändå fint in i huden. Trots sömnbrist mm så vaknade jag med en strålande, återfuktad hud. Kommer definitivt fortsätta med denna!

2 0
Hanna Verifierad kund 06/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Min hud är svår att återfukta men denna mask gör ett bra jobb. Jag har märkt att just creme masker är bättre på att återfukta min hud än tex gel.

1 0
Jayla Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

Testat lite olika återfuktande masker men denna har definitivt blivit favoriten! En krämig konsistens som lämnar huden mjuk och riktigt återfuktad. Gillar oxå att den inte är parfymerad eller har någon stark doft. Sover med den ibland och när jag vaknar dagen efter har den även lugnat min hud och finnar är inte lika irriterade och röda. Rekommenderar definitivt att testa denna masken! Har verkligen inget negativt att säga om den

2 0
Amanda Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Så härlig mask. Mjuk på huden, skön att applicera och man känner sig otroligt återfuktad efter. Dessutom budgetvänlig.

2 0
Johanna Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Acne

HELT FANTASTISK!! Min torr vinterhy älskar verkligen den här! Känner mig så återfuktad och len efter att ha använt den

0 0
Astrid Verifierad kund 11/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Hade sett fram emot att prova denna mask men upplevde den verkligen som ett nja. Dels påminner konsistensen om vitt vaselin, inte alls trevlig eller lyxig känsla vid applicering och strax därefter reagerade mitt ansikte med lätt rodnad över ansiktet och huden blev varmt, alltså ingen lugnande effekt på huden. Plus att ansiktet snarare kändes mer stramt efter applicering. Så detta var inte den återfuktande skyddande mask jag letat efter.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att Mellow Moisture Mask inte känts passande för dig. Detta är en rik creme-mask som tillför massa näring till huden och hjälper även till att på sikt stärka hudens barriär med hjälp av vårdande ceramider. Har man en väldigt torr hy och en skör barriär kan huden i början reagera med en pirrande känsla med lätt rodnad. Detta ska dock inte vara ihållande och kommer ge med sig allt eftersom huden stärka upp. Kontakta gärna oss på info@skincity.se med närmare information om denna reaktion samt hur länge du haft denna masken så hjälper vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Ida Verifierad kund 05/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Blankhet

Älskar den! Så skön på huden. Blir verkligen återfuktad. Har haft problem med yttorrhet/fuktfattig hud men denna gör susen! 5av5 ????

0 0
Felicia Verifierad kund 18/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Den här masken är otrolig! Är tjock och krämig i konsistensen, men går rätt snabbt in i huden och ger myyycket fukt! Är även bra och lugnande på mina eksem på halsen! Synd bara att det är en lite liten förpackning.. Om man som jag maskar varje kväll så här års, så går produkten snabbt åt. Så jag skulle helt enkelt uppskatta en större förpackning! Men annars bara älskar jag den här masken!

6 0
Hanna Verifierad kund 02/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Jag tycker också att masken är fantastisk! Man känner sig verkligen återfuktad. En fråga, hur kommer det sig att ni väljer att göra den i en liten förpackning? Vad är det som gör att företag väljer att göra ex. Serum i 30 ml och inte större förpackning? Jag menar att försäljningen ökar men inte särskilt miljövänligt?

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillade denna härliga mask! Mellow Moisture Mask finns i 75ml vilket är vi tycker är en lagom stor förpackning. Gör man en allt för stor förpackning av en produkt så kan det vara svårt att göra slut på produkten innan denna inte ger full effekt längre (är ofta 6 eller 12 månader från de att du öppnat produkten och står på baksidan). Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon om du har några fler funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Mellow Moisture Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.