ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
sussie Verifierad kund 01/11/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Helt Fantastisk! Precis som jag misstänkte så är denna min nya favorit bland rika och återfuktande ansiktsmasker.Jag använder den som en nattmask varje kväll i min hudvårdsrutin.Känner mig så mjuk och återfuktad av denna mask jag älskar den och den enda mask jag behöver nu.

5 0
Felicia Verifierad kund 18/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Den här masken är otrolig! Är tjock och krämig i konsistensen, men går rätt snabbt in i huden och ger myyycket fukt! Är även bra och lugnande på mina eksem på halsen! Synd bara att det är en lite liten förpackning.. Om man som jag maskar varje kväll så här års, så går produkten snabbt åt. Så jag skulle helt enkelt uppskatta en större förpackning! Men annars bara älskar jag den här masken!

1 0
Hanna Verifierad kund 02/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Jag tycker också att masken är fantastisk! Man känner sig verkligen återfuktad. En fråga, hur kommer det sig att ni väljer att göra den i en liten förpackning? Vad är det som gör att företag väljer att göra ex. Serum i 30 ml och inte större förpackning? Jag menar att försäljningen ökar men inte särskilt miljövänligt?

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillade denna härliga mask! Mellow Moisture Mask finns i 75ml vilket är vi tycker är en lagom stor förpackning. Gör man en allt för stor förpackning av en produkt så kan det vara svårt att göra slut på produkten innan denna inte ger full effekt längre (är ofta 6 eller 12 månader från de att du öppnat produkten och står på baksidan). Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon om du har några fler funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Mellow Moisture Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.