ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (35)
Erica Verifierad kund 08/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Har en mycket känslig hy och tycker denna är superbra. Använder denna som ensam rengöring och känner mig väldigt ren och återfuktad efteråt. Härligt len konsistens som jag kommer köpa fler gånger. Kanonprodukt. ??

7 0
My Verifierad kund 01/07/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Väldigt behaglig och smälter av allt smink, även vattenfast mascara. Jag använder Soft Foaming Cleanser efteråt för att rengöra huden ordentligt. Min hy känns precis lagom efteråt, inte torr och inte fet.

0 0
Karin Verifierad kund 29/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

ÄLSKAR denna. Den smälter på huden och det känns så oerhört skönt att rengöra huden med denna - oavsett hur många lager smink jag än har. Jag brukar börja med en liten klick (den är drygare än vad man tror). Och har jag fest-make så tar jag en till liten klick och gör en omgång till innan Soft Foaming Cleanser.

1 0
Maria Verifierad kund 20/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Fick hem ett prov på denna och blev såld direkt. Wow, vilken känsla att rengöra ansiktet med denna! Behöver inget annat! Fungerar även på vattenfast mascara. Önskar att det fanns en nattkräm med samma konsistens. Ett rent nöje att använda! Huden blir så len efteråt och inte blank, bara mjuk. 5/5!

1 0
Emma Verifierad kund 12/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Acne Blankhet

Älskar denna som första tvätt! Jag har mycket acne och blir väldigt fet i huden. Kan dra fingret över pannan eller på kinderna och fingret får en väldigt fet hinna. Denna tvätt tar bort allt överflödigt fett och smink hur lätt som helst och jag blir så ren efteråt! Den är väldigt skonsam och behaglig att massera på huden. Efter denna tvättar jag mig med nästa tvätt - Soft Foaming Cleanser från samma serie och jag blir så matt och mjuk i hela ansiktet. Har använt dessa 2 i ca 4 veckor och blir inte alls lika fet i huden längre.

0 0
Mathilda Verifierad kund 30/04/2020

Första gången jag använde denna var när jag fick med den som prov, och nu är jag inne på min andra flaska. En underbar pre-cleans som faktiskt även tar bort ögonsmink. Älskar att använda denna, sminket liksom ''smälter'' bort. Kan inte vara utan den!

1 0
Anonym Verifierad kund 18/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Finnar & plitor

Gillar denna produkt starkt! Ny favoritrengöring. Kommer köpa igen. Allt smälter bort, smink, SPF och vattenfast mascara. Det enda negativa är att jag upplever den som svår att trycka ur förpackningen. Värm upp produkten, inget vatten, i handflatorna och massera sedan in på torrt ansikte. Skölj därefter av den. Känner mig sjukt återfuktad efter min rengöring och då går jag även in med Skincitys soft foaming cleanser efteråt.

0 0
Lina Verifierad kund 17/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar

Nja, då tycker jag att en cleansing oil tar bort make up bättre. Betyg 3/5.

0 0
Victoria Verifierad kund 14/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Bra första rengöring. Måste dock poängtera att den med fördel måste(!) värmas upp i handflatan innan applicering. Tar 1 ärta stor klick och gnuggar i händerna så den blir oljigare då tar den bort allt. Missade det i början och la den ''kall'' blev då svårt att få bort ''hinnan''. Toppen när det blir rätt !

1 0
Karin Verifierad kund 05/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Så besviken på denna tvätt. Letade efter en mild men effektiv rengöring då min hud lätt reagerar på nya produkter. När jag använt denna så ligger det som en hinna kvar på huden och jag måste följa upp med ett flertal pads med micellärt vatten och inte ens då upplever jag att sminket är borta. Jag sminkar mig inte speciellt mkt, concealer och mascara, men trots detta så klarar inte rengöringen av att få bort sminket. Gick in på skincity igen och ser då att det här är en ''pre-clenaser''? så eventuellt mitt eget fel att jag inte läst tillräckligt noga, men förstår inte varför jag skulle vilja ha ytterligare en cleanser för 300kr att använda innan min vanliga rengöring för 350 som jag nu ändå behöver beställa, suck.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att Mellow Balm Cleanser inte uppfyllt dina förväntningar. Har man en torr och/eller känslig hy går det absolut att använda denna som en ensam rengöring. Ett tips är att du applicerar den på torr hy och masserar in ca 1 minut. Addera sedan vatten och emulgera upp den ordentligt till en mjölk innan du sköljer bort rengöringen. På detta vis blir den lättare att skölja av. För vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss vi chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sabina Verifierad kund 28/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Det bästa: Parfymfri! Med en riktigt skön textur som går från lättare vaselin till olja som är skön att massera in. Den tar bort smink (så som foundation, concealer, mascara, eyeliner) och solskydd utan problem. Den bli mjölkig när man masserar bort med blöta fingrar och sen lätt att skölja bort. Den lämnar en lätt oljig hinna på huden efter att man sköljt bort den men som försvinner när man använder ansiktstvätt. Det är inte något dåligt egentligen då huden känns återfuktad efter användning. Den är dryg, behövs inte så mycket av produkten som man tror. Mycket vänligare för plånboken jämfört med Dermalogica Cleansing balm, där jag tycker att man behöver mycket mer produkt. Jag kommer definitivt köpa denna igen!

1 0
Sofia Verifierad kund 29/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

ÄLLSKAR!!! Har aldrig testat en så bra rengöring, vill bara fortsätta massera in på kvällen och inte tvätta bort. Hade sovit med den om man kunde. Det är en len konsistens som smälter på hyn, känns som man får igång blodcirkulationen bra. Perfekt för de med torr hy, även känslig och inflammerad skulle jag säga.

0 0
Esther Verifierad kund 20/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Älskar denna produkt! Känns mjuk och len på ansiktet och allt smink försvinner. Köper igen!

0 0
Madelen Verifierad kund 17/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Helt underbar! Hade dock inte några större förhoppningar på denna heller då jag inte brukar känna mig ren och tycka att all smink försvinner när jag använder liknande produkter utan har använt micellar på kvällen dom senaste åren. Blev lite besviken efter första användningen då jag tyckte att ansiktet blev fett men det var nog mest handhavandefel då man måste vara noga med att massera efter man blött ansiktet för att allt ska lösas upp:). Använder den som precleanser och min hy har inte sagt ett ont ord om den och den reagerar endå på det mesta då den är hyperkänslig :D

1 0
Madde Verifierad kund 14/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Bästa pre-cleanse jag har testat

0 0
Lisa Verifierad kund 13/02/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Den här rengöringen tillsammans med Skincity Skincare Soft Foaming Cleanser är en fantastisk combo! Huden känns verkligen ordentligt ren, och de är sköna att använda. Rekommenderar starkt!

0 0
Elisabeth Verifierad kund 12/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken

Gillar denna SÅ mycket! Jag upplever min hud som väldigt torr och som lätt känns stram av rengöringsprodukter, men denna är annorlunda. Konsistensen för tankarna till en mer lättflytande Vaselin. När man smörjt in ansiktet med den och den blir varm så blir den liksom lite ''oljig'' och så skön i ansiktet. Har dock behövt komplettera med ögonrengöring när jag haft flera lager mascara på mig. Men vardagsmaken tar den galant! Stort plus för doftfri!

0 0
Ulrica Verifierad kund 10/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Underbar! Behaglig doft. Svider inte i ögonen. Har mogen något torr hy som drar åt det känsliga hållet. Min hy känns mjuk & det stramar inte alls. Använder den som ensam rengöring men följer upp med micellar water för att få bort det sista. Inte för att det egentligen behövs, denna rengöring tar bort allt på ett milt sätt & lämnar inga rester kvar på huden.

0 0
Jenny Verifierad kund 08/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Tänkte använda denna som första steg i dubbelrengöring men tyvärr så funkar den inte alls med min mascara (en sk tubmascara). Får nu använda den när jag är osminkad istället. Synd ändå!

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att rengöringen inte uppfyllt dina förväntningar. Ett alternativ till rengöring är då att använda en separat ögon make-up remover som passar den lite svårare make-upen, som är mer anpassad för just ögonområdet. Men det är inget fel att använda balmen kring ögonen. Testa att ta en liten mängd som du värmer i dina händer innan du applicerar den i ansiktet. Därefter tillför du vatten och emulgerar upp rengöringen till en mjölk och sköljer sedan av. Kontakta oss gärna så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Cecilia Verifierad kund 08/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Fantastisk! Underbar konsistens och lätt att använda

2 0
Amy Skoog Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur

En superhärlig CLEANSER som skonsamt luckrar upp dagens smink. Den är fyllig och krämig utan att kladda, och ger en skön massage av ansiktet som ett första steg i kvällsrutinen. Den sköljs lätt av utan att lämna rester eller en fet känsla. Jag komponerar denna med en mild cleanser för att få bort resten av sminket och hyn är ren och mjuk.

2 0
Frida Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Torr Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Hej! Vad är det för typ av alkohol som används i produkten?:)

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Jättebra att du frågar när du känner dig osäker. Alkoholen i produkten är deklarerad under innehåll eftersom extrakten som används i produkten levereras så. Det är inget som torkar ut din hud eller skulle kunna göra din hud torrare utan denna rengöring är optimal för en torr och känslig hud. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Elinor B Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

Tycker den här funkar jättebra på att även smälta bort vattenfast mascara som jag annars alltid har kvar efter en vanlig cleansing oil. Väldigt skonsam mot huden eftersom man inte behöver gnugga ögonen som man hör med en vanlig remover. Jag använder Paulas Choice Defence cleanser efter denna.

1 0
Christina Tevell Olsson Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Detta är en perfekt rengöring för mig som vill slippa massa krångel. Mjuk skön och lätta att ta bort med er mjuka tvättlapp

1 0
Molly Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Mild och snäll. Tar bort make up som den ska och lämnar huden len. Använder micellärt vatten som nästa steg och baddar sedan av med vanligt vatten. Sen är huden redo för nästa steg!

0 0
Linnea Verifierad kund 11/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Köpte denna i samband med att en ny mascara (ej vattenfast) var svår att ta bort med min tidigare rutin, dvs två omgångar med Exuviance gentle cleansing creme. Varit nyfiken på ''pre cleanse'' ett tag och slog till på denna. Jag har aldrig ägt en oljebaserad rengöring innan så kan inte riktigt jämföra med något annat, men älskar denna! Upplever att jag bäst får bort min makeup då jag tar produkt på torra händer och ansikte och håller mot ögonen samtidigt som jag blundar i ca 30 s innan jag börjar massera, addera vatten och sedan sköja bort. Följer sedan upp med rengöringen från Exuviance. Med denna metod, fast jag höll 60 s, så fick jag bort all min nyårs-make (kajalpenna, mascara, ögonskugga, liquid foundation mm). Det kan bli lite suddigt i ögonen en kort stund efter användning, men det svider inte. Upplever dock att man måste använda rätt så mycket produkt (iallafall med min envisa mascara eller om man i allmänhet bär mycket smink) för att få bort allt. Hade därför gärna sett en större förpackning.

4 0
Therese Verifierad kund 04/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Fick hem prov på denna balm. Riktigt bra! Har testat ett gäng förut och gillar verkligen att köra en balm som första steg speciellt på kvällen för att ta av min makeup. Går att endast köra denna vilket fungerar väldigt bra på morgonen eftersom den förvandlas till en mjölk och man sköljer av allting med vatten i slutet. Jag gillar dock att köra en mousse efter när man använder balmen som första steg för att få bort makeup på kvällen, vilken den gör suveränt bra! Har sett att några inte får den att fungera, var lite fundersam på om den skulle fungera men för mig är den suverän och tar bort allt mitt smink utan att irritera huden. Gillar att ha olja eller balm så man slipper pads då det bara retar upp huden onödigt och hörde även av en hudläkare att det inte var bra utan bättre att massera bort och löddra upp makeup vid sin rengöring och gärna klappa in toner med händerna istället för att använda cotton pads. Tror det är viktigt att inte blöta händerna för mycket, jag har testat flera varianter och kommit fram till att ta lite produkt och massera in på helt torrt ansikte är bäst. Oljigt gör inget men det skall inte finns vatten på ansikte eller fingrarna. När makeupen är ''smält'' doppar jag bara fingertopparna och fortsätter massera så det blir en mjölk och sköljer sedan av i rinnande vatten alternativs blöter en handduk och lätt drar av vilket jag gillar att göra. Det enda jag skulle vilja tillägga är en doft som tex papaya/mango eller eukalyptus. Exuviance peeling luktar magiskt! Vet att det finns många som vill ha doftfri men jag gillar när det doftar lite som spa, det triggar igång sinnena på sitt håll och ger en skön rofylld känsla. Vore något att kanske ha två varianter utav balmen i framtiden en som är doftfri sam en som har en god behaglig doft!

3 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillar Mellow Blam Cleanser och tack för förslag på framtida produkter, vi ska kika på de. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Ida Verifierad kund 04/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Jätte nöjd med mitt köp! Kändes rent och fräscht efter man rengjort och huden blev inte stram efteråt, vilket min brukar bli. Känns väldigt skonsam men effektiv! Undrar dock om man ska använda den morgon och kväll eller bara kvällen.. Jätte nöjd!

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillar Mellow Blam Cleanser. Den går utmärkt att använda både till morgon och kväll, som ensam rengöring eller som en pre-cleanse och sedan följa upp med en vattenbaserad rengöring. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Alex Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

En fantastisk produkt! Jag blev rekommenderad Mellow Balm Clenser eftersom jag inte riktigt kände att min hud blev ordentligt ren de dagarna jag hade smink. Mellow Balm får enkelt och skonsamt bort all smink så att min vanliga ansiktsrengöring från Maria Åkerberg sen kan göra sitt. Huden känns så himla ren, len och mjuk efteråt. Älskar den! Kommer definitivt att köpa igen.

3 0
Terese Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Suverän precleanse! Tar bort smuts och smink och gör att den andra rengöringen blir mer effektiv. Räcker länge och mycket prisvärd.

2 0
Ida Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Denna passade tyvärr inte mig alls, upplevde att den ej ''smälte'' bort min makeup och att få bort mascaran med denna var nästintill omöjligt. Lämnade en hinna kvar på huden, nu använde jag den som 1a stegs rengöring och tvättar bort överblivet med annan rengöring men upplevde inte att jag blev helt ren.. Doften var inte heller någon hit tyvärr.. Ville verkligen tycka om denna då jag gillar förpackningen men gav bort den och hoppas den blir mer omtyckt av sin nya ägare..

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att rengöringen inte uppfyllt dina förväntningar. Testa att ta en liten mängd rengöring som du värmer lite i dina händer innan du applicerar den i ansiktet. Applicera sedan rengöringen på torr hud först och massera in ca 1 minut. Därefter tillför du vatten och emulgerar upp rengöringen till en mjölk och sköljer sedan av. Ett extra tips jag kan ge dig är att du avlägsnar din rengöring med en Face Sponge så tror jag du kommer märka en stor skillnad. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Frida Wilhelmsson Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton

Underbar! Smälter på huden. Känns riktigt rengörande och lämnar huden slät.

3 0
Linda Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Huden känns verkligen len och återfuktad efteråt av denna! Inte alls oljig eller fet, bara mjuk. Använder endast denna som rengöring nu på vintern. Fungerar toppen!

2 0
Camilla Jensen Verifierad kund 04/12/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Fick denna idag och givetvis var tvungen att testa. Säger bara WOW så bra. Tar bort allt smink utan att kännas kladdig efteråt. Känner mig väldigt ren, efteråt tog jag Skincity egna steg 1 serum. Kan starkt rekommendera denna produkt <3

3 0
Linda Verifierad kund 05/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Tror inte denna passar mig tyvärr. Ha torr ch känslig hud och har nu börjat bli rödflammig/fp rodnader i ansiktet nu efter några gångers användning, så tror inte min känsliga hy tål denna produkt.

2 0
Svar från

Elin P Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att du inte fått en positiv upplevelse av denna produkt. Mellow Balm Cleanser är anpassad för en torr och känslig hud, men självklart kan man reagera på allt möjligt då allas vår hud är unik. Rodnad/irritation kan, framförallt vid torrhet, även uppkomma vid kontakt med vatten. Ett alternativ till rengöring är då att använda ett så kallat micellärt vatten. Kontakta oss gärna så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Mellow Balm Cleanser med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.