ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Michelle Verifierad kund 18/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Haft väldigt höga förväntningar på denna produkt med tanke på allt fint den innehåller. Jag följt instruktionerna genom att vänja in produkten i huden och använd varje kväll (använd den flitigt i 4-5 månader). Produkten är dryg eftersom den fortfarande inte är slut. Extremt svår att jobba in i huden, det blir som en vit hinna som man måste massera in ovanligt länge. Upplever att huden blir stram efter applicering så brukar komplettera med en fruktmask/kräm efteråt. Så till frågan, Ser jag någon skillnad? Vet inte? Inget som jag lagt märket till. Kommer inte köpa produkten igen.

4 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att den inte fyllde upp till dina förväntningar. För att Mela cream lättare ska absorberas in i huden så kan du använda en toner innan, det underlättar nämligen absorption av efterföljande produkter. Det verkliga resultatet ser man som oftast efter ca 3-6 månaders användande men det är väldigt individuellt och ibland kan det ta upp till ett år att verkligen se. När det gäller pigmenteringar så kräver det ofta ännu längre tid och det är av högsta vikt att man i största mån undviker direkt sol på utsatta områden. Använd gärna hatt eller keps och alltid minst SPF30 dagtid. Har du vidare funderingar, så är du välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Eli Verifierad kund 08/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag skriver nästa aldrig recensioner, men nu måste jag faktiskt. Mela cream är fantastisk till min hud. Har använt den som nattkräm i 17 nätter på rad nu. Har nog en ganska tålig hud, men har inte haft någon reaktion på retinolet över huvudtaget. Men resultatet hittills är fantastiskt: Mycket, mycket mindre porer! Mycket jämnare hudton med mer lyster! Känns också som om de sista envisa pigmentfläckarna i pannan håller på att fada helt! Förstår vad föregående skribent menar med att det känns som en vit hinna på huden först, men svupp så har allt gått in i huden iaf. Så kanske lite konstig kräm konsistens-mässigt men anser resultaten som över all förväntan. Om flygvärdinna träffar jag mycket folk och minst 10 kollegor har berömt min hud den senaste veckan och 2 av dem har velat att jag ska skriva ner vilka produkter som jag använder till dem. Så mela cream natt-tid och c25 under sun ceutic tinted på dagtid. (Rengöring är aco deep cleanser.)

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Mela Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.