ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Julyssa Verifierad kund 18/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Finnar & plitor

Absolut en av de fräschaste maskerna jag har använt. Är väldigt förtjust i koreanska clay masker, känner att de stramar upp och rengör väldigt väl. Just denna är så fräsch och kall, känner hur den lyfter huden och verkligen rengör. Älskar den!

2 0
Elinor Verifierad kund 11/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Denna lermask är ett måste! Tar bort orenheter effektivt och är väldigt lätt att applicera jämt över ansiktet. En favorit som används 1-2 gånger i veckan!

2 0
Maria Verifierad kund 18/05/2020

Använder den bara på näsan eftersom övriga huden på T-zonen blir för torr för att hantera denna. Produkten har dessutom en outhärdlig lukt, kan inte få mig själv att vilja använda den tillräckligt ofta pga stanken..

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Doften brukar avta efter en stund. Dofter upplevs också väldigt individuellt, så det kan upplevas olika från person till person. Du får gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon och berätta mer om din hud och vilka övriga produkter du har i din rutin så guidar vi dig gärna vidare kring hur du bäst tar hand om din hud. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Jenny Verifierad kund 22/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Älskar denna lermask. Man känner sig väldigt ren och huden är fantastiskt len efter användning. Beställer garanterat fler.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Matcha Clay Pack med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.