ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Elina Rosén Verifierad kund 03/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne Blankhet

Borsten funkat väldigt bra till masker speciellt ler masker då det följer ansiktet bra vid hake, näsa och käklinjen. Jag lägger masker ca 3 gånger i veckan så borsten var absolut ett bra tillskott för mig. Haft vanlig spatel i gummi innan men denna är mycket bättre då den fördelar masken jämnare och man då inte behöver kleta på lika mycket produkt. Men den där lilla! Servetten som kom med åkte efter 2 gånger i sopporna! Den var för vass, fällde massor även efter en omgång i tvättmaskinen och var för tunn.. Använder hellre en vanlig bomulls handduk till min ler mask. Men penseln var kanon enda minuset är att stråna är väldigt korta på största delen av borsten så att mycket produkt hamnar på själva metall delen där stråna sitter fast och inte på själva stråna.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att handduken inte uppfyllt dina förväntningar. Handduken har en räfflad textur för att ansiktsmasken man applicerat lättare ska fångas upp och avlägsnas från hudytan. På så sätt ger den även en mild exfolierande effekt på huden. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Mask Essentials med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.