ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Karin Verifierad kund 23/09/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Blankhet

En riktigt bra mask som ger resultat. Den är stark och den känns. Men huden blir oerhört fin och får sån lyster. Mycket dryg, använd ett tunt lager. Jag använder den främst på vintern och alltid med SPF50 efteråt.

8 0
Mathilda Verifierad kund 29/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Jag har haft återkommande problem med hormonell akne runt munnen i samband med PMS. Den här masken är magisk. Använder den två gånger per vecka och jag såg resultat väldigt snabbt. Har ingen akne längre och det känns och syns att den rengör på djupet. Rekommenderar varmt!

0 0
Sophie Verifierad kund 29/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Wow! Vilken mask. Den gör så jäkla ont men oj vad den gör sitt jobb. Glowet är on fleek och pormaskarna blir super rena! Använder 1ggr/veckan och jag blir så len.

1 0
Ebba Verifierad kund 26/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Blankhet

Wow! EN användning och jag märkte sån skillnad. Den bränner som tusan men det är den bästa masken jag provat. Huden blir otroligt len och porerna blir sammandragna. Recommend recommend!!

2 0
Angelica Verifierad kund 06/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Acne Blankhet

Den här är det krut i. Gör verkligen jobbet, man känner sig riktigt fräsch och rengjord efter denna. Får jättefin lyster av den här masken.

1 0
Sara Verifierad kund 02/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar

Fick denna i julklapp och är så nöjd! Gillar när man känner att produkterna verkligen gör något, i detta fallet sticks en aning. Redan efter första användningen såg jag förbättring kring porerna. Inte nog med det så är masken också dryg och därför prisvärd. Recommend recommend!

1 0
Petra Verifierad kund 26/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Dyr men effektiv mask. Den sticks rejält och som det står i instruktionerna så är 4 min verkligen max som man kan ha den i ansiktet. När jag sköljde av den kunde jag riktigt se hur mina porer renades. Verkligen krut i den!

4 0
Emelie Verifierad kund 21/09/2018

Jag såg resultat redan efter ett par användningar, min hy blev betydligt klarare och piggare. Älskar denna!

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Mask 15 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.