ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Anna Verifierad kund 30/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

En mascara som känns som ljuv balsam för fransarna. Är så nöjd med den. Ger långa härliga fransar. Kommer aldrig byta.

1 0
Anna Verifierad kund 13/12/2018

Jag är besviken. Den är svår att få på och den ger ett klent resultat. En billig mascara från Loreal ger bättre resultat. Huruvida den kommer ge fylligare eller längre fransar kan jag inte uttala mig om eftersom jag bara använt den i 2 veckor.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att höra att denna mascaran inte känts bra för dig. Detta är en mascara som har fokus på att vårda och stärka dina fransar och med tiden kommer mascaran ge ett fylligare resultat då dina fransar stärks upp. Önskar du mer volym, fyllighet och längd direkt kan jag istället rekommendera By Terrys mascara Lash Expert Twist Brush Mascara. Kontakta gärna oss om du önskar rådgivning om produkter. Vi finns tillgängliga via chatt, mail samt telefon. Hälsningar, kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Mascara Terrybly med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.