ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Jill Tillaeus Verifierad kund 02/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Är ett stort fan av den tidigare volymmascaran i samma märke, men den här slår till och med den! Wow, så jäkla lättjobbad (borstens form och storlek gör att det går vansinnigt snabbt att få snygga fransar), hållbar och ger minst lika resultat (hållbarheten är outstanding)! Det enda minuset är priset.

0 0
Lina Verifierad kund 15/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Sitter lika bra som de andra 38 grader och är lätt att tvätta bort. Den irriterade heller inte mina ögon. Men tyvärr blir fransarna spikraka trots att jag använder ögonfransböjare och Sensais mascarabas. Den här mascaran ger mindre volym än Sensai Volumising.

0 0
carina lindgren Verifierad kund 23/07/2019
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Har provat de flesta mascaror. Har korta fransar och denna var väldigt svår att måla med. Många lager krävs för att få någon färg alls och denna mascara är en av dom sämsta och dyraste jag provat.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att denna mascara inte uppfyllt dina förväntningar. För att maximera effekten av din mascara rekommenderas att du använder Eylash base 38ºC (från Sensai) under. Med denna bas under kommer fransarna upplevas längre och du får ett mer hållbart resultat. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Mascara Lash Volumiser 38 C med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.