ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (14)
Frieda Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Denna sitter som ett smäck hela dagen, trots att jag har känsliga ögon som lätt rinner. Den ger bra volym och det bästa av allt är att den är superenkel att tvätta bort!!

5 0
Linnéa Verifierad kund 17/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Utan tvekan den bästa mascaran jag testat! Klumpar inte och sitter ordentligt hela dagen utan att smula. Lätt att applicera

0 0
Sofie Verifierad kund 16/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Herregud vilken bra mascara! Detta är en ny favorit, har tidigare provat dom billigare märkena på marknaden men kommer verkligen inte gå tillbaka till dom.

0 0
Aurora Verifierad kund 20/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag har använt flera av Sensais 38-mascaror och de brukar vara de enda som fungerar för mig. Borsten på den här är tyvärr helt värdelös. Det fastnar alldeles för mycket mascara som jag måste skrapa av vilket aldrig riktigt går så den klumpar sig på fransarna. Jag rekommenderar att ta någon av de andra varianterna istället.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att Mascara 38 C volumising inte uppfyllt dina förväntningar. När man börjar med en ny mascara är den fylld med mycket produkt och man kan uppleva att man behöver dra av lite produkt vid de första användningarna. Ge den lite mer tid så tror jag att du kommer få in tekniken och uppleva att den känns bättre. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Malin Verifierad kund 19/07/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ålderstecken

Bästa mascaran om du vill ha fylliga fransar som inte kladdar och enkel att tvätta bort (ok med att använda vatten i din rengöringsrutin) Med primern så blir det än bättre! Böjda borsten ger fin ''curve'' på fransarna. Finns inte bättre! Den enda jag använder. Inne på min 4:e

1 0
Mikaela Verifierad kund 15/05/2019

Bästa mascaran EVER! Tillsammans med primern ger den ett mycket bra resultat. Långa fylliga fransar. Använder endast denna och den sitter jättebra.

0 0
Lina Verifierad kund 08/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Sitter bra, svider inte, färgar inte av sig och är lätt att tvätta bort. Men trots ögonfransböjare och Sensais mascara-bas blir fransarna spikraka efter applicering.

0 0
Carina Johansson Verifierad kund 12/03/2019
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

I början tyckte jag att den var fantastisk men nu känns den torr och klumpar sig. Finns det något tips för hur en kan lösa upp den eller är det bara att köpa ny då?

0 0
Svar från

Elin P Skin therapist

Tack för din recension! Vissa hudvårds - och makeupprodukter kan vara mer eller mindre känsliga för exempelvis syre, desto viktigare att dessa hanteras rätt för ökad hållbarhet. Kontakta oss gärna på kundrelationer så hjälper vi dig gärna med dina frågor. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Felicia Verifierad kund 06/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Den sitter kvar som den ska men den är alldeles för tung för mina fransar och dessutom klumpar den sig extremt mycket. Fransarna klibbar då ihop sig så det ser mer ut som att jag har fem stora, tjocka fransar. Jag kommer inte köpa denna igen tyvärr.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att denna mascaran inte uppfyllt dina förväntningar. De första gångerna man använder en ny mascara kan det fastna mycket produkt på borsten vilket kan leda till det kan bli lite för mycket produkt på fransarna. Om du inte önskar denna mängd produkt på dina fransar kan jag tipsa om att du drar av lite av mascaran innan applicering första gångerna du använder din nya mascara. Detta tror jag kommer hjälpa dig att uppnå önskade resultat. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity

Jennie Verifierad kund 17/01/2019

Har kört sensai 38 grader i många år nu speciellt på somrarna. Då det är helt underbart att slippa rester runt ögonen och inte behöva se ut som en panda när man badat. Köpte denna för att testa då jag inte testat denna sort innan. Det var bra som de andra 38 grader. Dock passar en av de andra bättre för mig. Men dock detta en toppen mascara.

0 0
Malin Verifierad kund 28/12/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Bästa mascaran! Vattenlöslig men är som vattenfast. Kan simma, gå i spöregn eller gråta utan att vara orolig för att mascaran rinner. Den sitter som en smäck hela dagen OCH tvättas av med varmt vatten (38 grader).

1 0
My Verifierad kund 17/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Inte alls nöjd med denna. Har långa, raka fransar som jag alltid böjer ordentligt innan applicering. Trots det så blir fransarna spikraka direkt efteråt med denna. Tycker också att den är väldigt svår att få bort. Dränker in fransarna med nästan brännande hett vatten men mascaran sitter kvar ändå. Enda fördelen är att den inte fäller något alls under dagen.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att denna mascaran inte uppfyllt dina förväntningar. För att få mer stadga och för en bättre hållbarhet är det bra att använda Sensais Eyelash Base 38 C under din mascara. Denna kommer hjälpa till att förbättra och ge ett mer hållbart resultat. Fukt två bomullspads med ljummet vatten och tryck dessa mot dina fransar en liten stund, sedan sveper du bort mascaran. Detta kommer underlätta så du lättare kan avlägsna din mascara på ett mer skonsamt sätt. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Camilla Verifierad kund 04/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

En mascara som sitter fantastiskt hela dagen. Lätt att applicera. Tyvärr är den svår att tvätta bort.

1 0
Eva-Maria Verifierad kund 09/06/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Ojämn hudtextur Ålderstecken

En storfavorit som fixar fina fransar och ett stort + för att den lätt tas bort med vatten ... så skönt slippa alla rengöringsprodukter som svider mm.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Mascara 38 C Volumising med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.