ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (26)
Matilda Verifierad kund 01/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Är helt kär i denna produkt. Den är väldigt mild och passar utmärkt till en känslig hy. Har märkt en stor skillnad på bara en 1,5vecka. Min hy är mer jämn, har fått mer lyster i ansiktet & tycker mina röda acneärr är mindre synliga. Huden kan bli lite torr så en återfuktande mask att kombinera produkten med kan jag rekommendera.

9 0
Elin Verifierad kund 14/03/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

En skön toner med peelingeffekt som jag använder 1-2 ggr/vecka efter rengöring, före serum. Jag får härlig glow av den och det sitter kvar i flera dagar. Jag har väldigt känslig hud men den här produkten funkar bra med 3-6 dagars mellanrum, jag har aldrig fått irritation med denna (vilket jag tyvärr fått med andra peelingtoners).

0 0
Parisa Verifierad kund 12/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur

Kommer aldrig att vara utan den! Punkt.

0 0
AnnaKarin Verifierad kund 03/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Sedan jag började med denna som ansiktsvatten på morgonen har jag inte fått en enda finne! Tidigare kunde jag få stora ömma knölar framförallt på hakan och käkpartiet. Gjort stor skillnad för min hud.

1 0
Linnea Verifierad kund 26/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Älskar denna produkten. Kör varje kväll! Har svårt för produkter som känns fuktiga/kladdiga efter användning men denna stramar upp och får huden att kännas magisk! Frågan är om man ska använda något efter den?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du trivs så bra med Mandelic Acid 5% Skin Prep Water. Det är viktigt att du följer upp med serum och creme över för att inte torka ut huden och för att optimera dina resultat. Önskar du vägledning kring vilka produkter som kommer passa din hud bäst är du alltid välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Victoria Verifierad kund 25/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor

Verkligen en favorit ! Fick ett prov på 30ml av er och denna är så dryg. Lägger direkt i handflatan och klappas försiktigt in, sparar så mycket produkt. Har en känslig normal/kombi hud men denna kan jag använda nästan varje kväll. Gör så gott. Har verkligen märkt stor skillnad sen jag började med denna. Passade på att köpa fullsize nu på kampanj.

0 0
Stephanie Verifierad kund 20/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor Acne Blankhet

Har alltid kört på PCs exfoliate men ville testa denna, denna är okej men PC är verkligen mycket bättre. Började få tillbaka mina porer som ja inte sett sen jag började med PCs, som sagt helt okej.

1 0
Madelen Verifierad kund 15/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor

Huden får en härlig lyster! Efter första användningen kan dock huden kännas lite ''gummiaktig'', försvann dock inom ett dygn. Har man känslig hy kan man dabba en bomullsrondell med produkt, undvik svepande rörelser.

2 0
Sabina Verifierad kund 20/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Jag har tunn, känslig hud som är torr och har lätt för att bli yttorr. Har kört mycket med BHA för porer och igentäppt hud och det är lite för aggressivt. Jag hittade denna och jag är kär! Gör ungefär samma saker som BHA, trots att det är en AHA, och ett plus är att den hjälper mot pigmentsfläckar också. Den är snäll mot min tunna, torra känsliga hud och gör ett förbannat bra jobb. Mjuk, återfuktad, lugn och jämn hud. Använder 2-3 gånger i veckan.

7 0
Beatrice Verifierad kund 13/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Blankhet

Använder denna någon gång i veckan och min hud har fått en fantastisk lyster, denna i kombination med fler koreanska produkter har gjort mitt ansikte i bästa skick någonsin!

3 0
Sofia Verifierad kund 09/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton

Detta blir den tredje flaskan jag köper. Den ger en jämnare hudton och fräschar upp hyn fantastiskt. Jag använder den varje dag, både vid morgon- och kvällsrutinen. Den är sååå prisvärd!

0 0
Maria Verifierad kund 11/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Tycker att den här produkten är helt ok men föredrar helt klart Paula's Choice BHA Liquid. Vet att de är olika syror men när det kommer till exfolierande ansiktsvatten slår PC allt.

0 0
Tilda A Verifierad kund 10/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Acne Blankhet

Jag fick denna rekommenderad då Lotion P50W har utgått ur sortimentet. Denna peeling gör min hud mjuk och den svider inte på min lätt känsliga hud, men jag fick massor av milier av den. Jag hade en lång invänjningsperion, men tyvärr gillar min hud inte alls denna produkt. Så fort jag slutade använda den så försvann mina milier, men några har min hudterapeut fått tagit bort på mig.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att din hud inte trivts bra med denna produkt. Detta är en mild skonsam exfoliering som även har fuktbevarande egenskaper och ger en jämnare och klarar hud. Vi finns alltid här för dig så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att se över din rutin för att hjälpa din hud att motverka uppkomsten av dessa milier. Hälsningar,Kundrelationer/skincity.

Rebecca Verifierad kund 01/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Världens bästa produkt! Jämnar till huden utan att torka ut, fantastiskt bra produkt :).

0 0
Emmie Verifierad kund 13/03/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Lite tveksam till denna produkt. Tycker den lämnar huden lite ''klibbig'' och är inte säker på att den ger resultat. Har testat att applicera den över områden när jag känner att jag riskerar att få utbrott av plitor och upplever möjligen att dessa då minskar. Min lillasyster är däremot helt förälskad i denna så det är nog en smaksak.

1 0
Jenny Verifierad kund 12/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton

Helt underbar! Jag använder morgon och kväll utan att få irriterad hud. Tvärtom så känns huden så len och fräsch. Jag kombinerar med niacinamide samt C-vitamin och booom - huden har blivit fantastisk. Aldrig haft finare hud, så jag ser fram emot att fortsätta ta hand om den.

3 0
Jennifer Verifierad kund 17/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jag fick den här i en liten prov efter en beställning och jag köpte två (!) av den här dagen efter jag provat den första gången. Det är för min hud den i särklass bästa peelingen. Och så prisvärd för det resultatet den ger! Den ger mig lyster, tar bort yttorrhet, får min hy att kännas beby-len och är samtidigt tillräckligt mild för min känsliga hud. Använder jag den varje morgon och kväll märker jag att det kan svida lite, så jag använder den natt men inte dag och den ger lika bra resultat vilket som.

4 0
Andrea Verifierad kund 22/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Fick en liten provförpackning av denna i samband med annat köp, vilken tur! Är drabbad av yttorrhet i hela ansiktet + finnar och plitor över t-zon och käklinje. Har provat en hel uppsjö av olika syror men alltid börjat flagna trots långsam invänjning av huden och ordentlig fukttillförsel efteråt. Med denna har jag inte flagnat en enda gång (använder den varje dag). Mina plitor/finnar har försvunnit helt, vilket för mig känns helt fantastiskt. Hudtonen är mer jämn och yttorrheten nästan helt borta! Den har dock inte minskat mina porer/pormaskar, men med övriga resultat den givit mig är jag otroligt nöjd ändå.

4 0
Ulrika Wendel Verifierad kund 17/10/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken

Bästa grejen! Ger mig fukt, eliminerar linjer och den jobbar verkligen i bakgrunden. Passar mig som hand i handske! Rekommenderas!

1 0
Helen Verifierad kund 26/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Ålderstecken

Har tills jag hittade denna produkt haft problem att hitta en syraprodukt som min känsliga hy accepterar. Denna produkt har jag inte ens behövt vänja huden vid utan kunnat använda två ggr dagligen från första början. Ger jättebra resultat! Rekommenderas verkligen!

2 0
alexandra Verifierad kund 09/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

så himla bra! jag använder den ett par gånger i veckan på rengjord hy, innan serum. jag har sällan problem med min hy men ibland får jag små plitor på hakan, då tar jag bara och drar denna med en bomullstuss över hakan och nästa dag är plitorna borta. fungerar varje gång! kommer att köpa igen! ett minus är dock att den inte är särskilt dryg.

2 0
Annika Verifierad kund 02/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Vilken fantastisk peeling! Jag har normal hy som lätt blir yttorr och samtidigt oljig i T-zonen under dagen. Har problem med finnar, acneärr, förstorade porer och till viss del pormaskar. Upplever att alla dessa problem blivit mycket bättre på den korta tiden (ca 3v) som jag använt denna. Den är mild men kan sticka till lite om man har sår eller liknande. Häller det direkt i handflatorna och klappar in i ansiktet morgon och kväll. Hyn ser redan mycket jämnare och slätare ut.

5 0
David Verifierad kund 05/06/2018
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne

Köpte mest denna för att det tydligen är ett måste med dessa syror, och nu ser det ut som jag har rosacea. Hyn svider, har fått eksemutslag, och är röd. Nej, en 16åring ska inte hålla på med sånt här!

1 0
Linda Verifierad kund 13/05/2018

Älskar den! En perfekt mild peeling som snabbt och lätt går in i huden. Vaknar med jämnare hudton och lite glow. Kommer lätt köpa igen!

1 0
Erica Verifierad kund 06/05/2018

Gillar den verkligen. tycker jag fått mer jämnare hud o hudton o även lyster.. kommer köpa flera

0 0
Emma Verifierad kund 06/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken Blankhet

I use this with a cotton wool pad when I?ve been a bit lazy with my skincare. Skin feels smoother afterwards and ready for the next step.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Mandelic Acid 5% Skin Prep Water med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.