ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Sofia Verifierad kund 26/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Fet Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Acne

Jag är inte alls nöjd med denna borste. Att den är så pass kompakt som den är gör den väldigt svår att få ren ordentligt vid tvätt. De täta stråna gör också att det känns som att mycket av foundationen försvinner in i borsten.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Denna borste är anpassad för att ge en högre täckningsgrad av din foundation och därav har den tätare strån, vilket gör att den även tar till sig av mer produkt. För att lättare hålla denna borsten ren är det viktigt att du rengör den ofta (minst en gång i veckan) med ett schampo som är framtaget för makeup borstar, tex Brush Conditioning Shampoo. Sedan kan jag även varmt rekommendera att du använder en rengöringsspray dagligen mellan användningarna, Brush spray cleanser. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Luxe Performance Brush med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.