ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Sara R Verifierad kund 25/12/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Så förvånad över de negativa kommentarerna här. Har färgen Malibu som ligger när min egen ton. Som jag själv 2.0. Mjukgörande med lite lagom färg. Jag är supernöjd!!!

1 0
Ylva Verifierad kund 17/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar

Jag beställde denna produkt för att jag tycker om märket. Den är verkligen krämig och mer som en läppstift än en penna. Jag använder den mest som ögonskugga eller ibland som rouge, eftersom jag gillar krämiga produkter på de områden. Men jag tycker inte att den är bra som läppstift eftersom den försvinner väldigt snabbat. Jag tycker om deras vanliga läppstift. Men vad det gäller denna penna så har de verkligen misslyckats.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att Luminous Lip Crayon inte känts bra för dig. Detta är en mjuk och vårdande läpprodukt och jag kan varmt tipsa om att du använder en läppenna under denna för ökat pigment och hållbarhet. Kan varmt rekommendera Lipliner från Maria Åkerberg som även är ekologisk. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Kristin Verifierad kund 19/10/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Konstig konsistens som ett krämigt läppstift men tunnare och med mikroskopiska små korn i som ger känslan av sandpeeling. De har iofs namn efter stränder, men känslan är inte jättekul. Svårt göra produkter som är helt eko och få till samma konsistens som kemikaliestinna produkter i och för sig. Valde Venice - en nude beige som tyvärr inte är jättekul, då den innehåller lite shimmer. Det ger ett ''damigt'' och därmed äldre intryck och inte så modernt. Glans är ok, men inte shimmer. Är besviken på denna, särskilt pga den höga priset.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att Luminous Lip Crayon inte kändes något bra. Detta är tänkt att vara ett mjukt och smidigt läppstift med naturlig shimmer som det står i beskrivningen av produkten. Precis som du skriver så pga av produktens ekologiska innehåll kan konsistensen variera från produkt till produkt. Vi tackar för din feedback och kommer föra detta vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Luminous Lip Crayon med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.